Oncelikle fiyatından bahsedelim. Akakce'de en uygun 95 TL'ye var fakat ben internetten sipariş etmek istemiyorum derseniz Vatan'da 118 TL'ye de mevcut.
3 adet renk seceneği var:

Kullanılabildiği platformlar: PS 3 / Xbox / PC.
1 aydır kullanıyorum +'larını ve -'lerini de belirteyim:

+'Ları: Elinize aldığınızda kaliteli bir malzemeden yapıldığını hemen belli ediyor. (bu fiyata gore)
Araba oyunlarında RB 2 tuşunda 2 kademeli kilit bulunmakta. Normal bastığınızda araba belli bir hızda gidiyor fakat biraz daha sert basarsanız tam hızını kullanıyor.
Tuşları da bu fiyat bandına gore gayet sağlam hissettiriyor.
Ergonomik yapısından dolayı elinize tam oturuyor kucuk buyuk el fark etmez.
Kablosu orgu olduğundan iciniz rahat edebilir.
Oyunlarda duz yoldan toprak yola gectiğinizde titremeye başlıyor yol ne kadar engebeli olursa titreme hızı ve şiddeti o kadar artıyor. (ayrıca oyunlarda vites değiştirince de kucuk bir titreme geliyor)
Oyunlarda kullandığınız silahlara gore titreşimi kendini ayarlıyor. Mesela RDR 2 oyununda tufek ile sıktığınız titreşim farklı, pompalı ile ateş ettiğinizdeki titreşim daha kuvvetli.

-'Leri: Acıkcası şu ana kadar beni rahatsız eden tek kısmı cok engebeli yollarda titreme şiddeti cok artıyor ve kolun icindeki titreten motor biraz ses cıkartıyor. Oyun koluna cok yakın değilseniz bu ses sizi rahatsız etmez.
PES 2013 oyununda ne yaparsam yapayım kolu bir turlu okumuyor. Bazı oyunlarda boyle bir sorunla karşılaşırsanız X360ce programını kullanabilirsiniz.

Sonuc olarak bence fiyatının hakkını veriyor. Gamepad arayışında olan arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum. İyi gunler efenim