Merhaba, bugun sizlerle birlikte deneyimlerimi paylaşacağım. 1 ay 15 gundur ASUS'un yazılımlarını deneyimlemekteyim. Tek sonuca vardım, hepsi bozuk ya da uğraştırıcı. İlk olarak Armoury Crate ile başlayayım.

Armoury Crate ile ilgili sorunlar:

İlk 15 gun guzel calışan bu yazılım daha sonrasında neye basarsam basayım RGB'leri değiştirmedi. Sonraki gun ise acılmamaya başladı. O gun o uygulamayı sildim ve ASUS'un sitesine girdim, ne denk gelsin? ASUS'un sitesinde Under Construction yazıyordu, 1 gun ona bekledim ve Armoury Crate'i tekrar indirdim. 5 gun yine calıştı sonra yine bozuldu.

ASUS GPU TWEAK II ile ilgili sorunlar:

0 db ozelliğini kapatıp fanın calışma sesini duymamak icin bu uygulamayı indirdim. 0 db ozelliğini kapattım, sonrasında da uygulamayı. Bir sonraki gun kapatasım geldi, biraz ses yaptı fanlar her zaman calıştığı icin. Ancak benim bıraktığım yerde 0 db yoktu! Bayağı uğraştırdı beni, hala da bulamadım. Cozumunuz varsa lutfen yazınız. OC Mode Silent Mode ve Gaming Mode hakkında soylenecek bir şey yok, onlar iyi. Advanced Mode gercekten guzel, sağ sol orta fanın RPM'lerini ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz vb. daha cok ozellikleri var.

Sozde bedava WTfast vermişlerdi:

6 aylık ucretsiz WTfast uyeliği veriyorlardı ekran kartıyla beraber, ancak urunun kayıdında oyle sorunlar yaşattırdılar ki pes ettim. Kutunun uzerindeki seri numarasını yaz dedi, tamam dedim, ekran kartının uzerindeki etikette yazan şeyi yaz dedi tamam dedim(zorlu oldu, masamın altındaki kasaya bakarken bel fıtığı gecirecektim), satıcı ismi, adresi, alınma tarihi yaz dedi, tamam dedim. Sonrasında anakartın ustundeki etikette yazanı yaz dedi ve elimi masaya vurdum ve ASUS muhendislerine, bunu boyle yapan insanların soy ağacının hepsine kufur ettim. Eğer size de bedava WTfast verdiler ise bilgisayar yerine telefondan yapın, cunku bilgisayar masanın altındayken eğilip teker teker yazmak gercekten zor. Orada bir hata yaptım.

ASUS'un bu uygulamalarını ve yaşattığı zorlu WTfast deneyimi sayesinde ASUS'tan tiksindim. Bir daha ASUS yazılımı yuklersem ne olayım.
Bunun makale olarak geleceğini bilmiyordum, normal bir konu acmak istemiştim deneyimlerim icin. Neyse, hakkınızı helal edin.