Erkek infertilitesi ile vermiş olduğumuz mucadeleyi kazandık cok şukur. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Kimimizin yolu uzundu , kimimize piyango hemen vurdu. Şimdi kimimiz taze hamiş , kimimiz gelişme doneminde , kimimiz ise uzatmaları oynuyor. Bazılarımız coktan ipi goğusleyip yavrularını kucakladılar bile. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
“Erkek İnfertilitesi Yuzunden Hamiş Kalamayan Bayanların Listesi”nden bir ust sınıfa gecen ya da mezun olan tum arkadaşlar burada toplanacağız. Hamileliklerimizle , anneliklerimizle ilgili paylaşmak istediğimiz her şeyi burada paylaşacağız. Ve bizi buradan bulup bizler gibi sorun yaşayan arkadaşlara da umut olacağız. :lepi:
Gunden gune sayımızın artacağına inanıyorum. Oradan buraya transferler oldukca mutluluğumuz ve paylaşımımız daha da artacak. :asigim:
Diğer topiğimizi bırakmak yok tabi. Oradaki arkadaşlarımıza her zaman destek olmaya , dualarımızla onların bu yolda ilerlemelerini kolaylamaya devam edeceğiz. Orası bizim anavatanımız. :1hug: :asigim:
Belli bir coğunluğun bu topiği istemesi uzerine , ben onderlik ederek bu topiği acıyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Guzel paylaşımlar yapabilmek dileğiyle.. a.s.
Topiğimizin fikir annesi Fadik , isim annesi ise ZAMBAK 3 arkadaşımızdır. Teşekkurler.. Şeniz
O zaman şoyle diyelim mi ;
Fikir Fadik'ten , isim Zambak3'ten , destek kızlardan , topik Nevro'dan , BEREKETİ ALLAHTAN.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Guzel Hamişleri ve Guzel Anneleri
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Guzel Hamişleri ve Guzel Anneleri