Kutu tasarımı:
Sade ve şık bir kutusu var. Beğendim.
Kutu iceriği:
Manyetik bilek desteği, klavyenin kendisi ve kitapcık cıkıyor. Tuş cıkarma aparatının gelmesini beklerdim acıkcası.
Klavyenin tasarımı ve ozellikleri:
Gayet guzel gorunuyor. Cok farklı modları var fakat uğraştıracağından ekleme gereği duymadım. Bayıldım RGB modlarına.
Tuş yatağı fırcalanmış Aluminyum. Bilek desteği biraz kısa ama iyi.
Ses tekerleği de cok kaliteli hissettiriyor.
Teknik ozellikler:
Urunde 50 milyon tıklama omrune sahip Outemu Red Switch'ler kullanılmış. Basım hissiyatı oldukca iyi.
Ses tekerleği ve makro atanabilen tuşlar var. Gayet guzel.
Urun, tamamen mekanik. Turkce ve buyuk Enter tuşu bulunuyor. Ayrıca tam boy ve multimedya tuşlarına sahip. Buyuk bir artı.
Onun dışında FN + Home gibi kombinasyonlarla RGB modları arasında gecişler yapabiliyorsunuz.
Ayrıca belirteyim, tuşlar sonradan baskı değil. Silinme gibi bir durum yok.
Urunde Altın uclu kablo bulunuyor. Guzel ancak neden iki tane USB cıkışı var bilmiyorum. Bir tanesini takınca da calışıyor.
Bu kabloları gercekten eleştireceğim.
Yazılım:
Yazılımı, eh işte. Yapılmak icin yapılmış. Pek işe yaradığı soylenemez.
Ses testi:
Oldukca sessiz. Yay sesi yok. Rahatsız edici bir ses yok. Ancak gayet tatmin edici diyebilirim.
Urunun acılış animasyonu:
Bence hoş.

Urun oldukca sessiz. NASA'yı hacklerken bile bunu sessizce yapabilirsiniz.

Kapanış ve genel duşuncelerim:
399 TL'yi kuruşuna kadar hak eden guzel bir klavye. Şu anlık fiyatını hak ediyor ama ufak bir zamda bence alınmaz. Outemu Red Switch bir klavye istiyorsanız bicilmiş kaftan.
İncelememi okuduğunuz icin teşekkurler.
Surprizbozan: Etiketler: @apaci Atcı @hadwiger @samotne Ciasteczka @ali Pınar @J3ss3 Pinkman @ontheRoonKilled @LiMe the Cat @epica59 @astroscott
Dosya Ekleri