Urunu 1 ay once aldım almayi duşunenler icin kendimce avantaj ve dezavantajlarını belirtmek istiyorum.

avantajlar + sac kalitesi kullanılan boya kalitesi iyi. + Kablo saklama icin geniş bir alan mevcut. + ust ve alt kısımdaki toz filtreleri. + cpu souğutucu icin geniş yukseklik ( cooler master hyper 212 evo gibi soğutucular on kapaktaki bombe cıkıntı sayesinde sığıyor 2-3 mm boşluk kaliyor.) vidasız ssd (x2) ve hdd (x3) montajı. Ekran karti icin cok buyuk bir alan mecvut ( tek ekran karti. ) +sıvı soğutmaya uygun (120 ve 240mm radyatorler takilabiliyor.) + kasa ile birlikte gelen 650w guc kaynaği 80 plus sertifikasına sahip ve 12v kanalindan 600w kadar verebiliyor.
Dezavantajlar - on kapaktaki toz filtresi yeterli değil erken tozlaniyor ( orneğin: yılda 1 kasa ici temizlik yapıyorsak bunu 8 aya duşurmek gerek ) - Kasa ile birlikte gelen fanlar kalitesiz ve yuksek sesli değiştirmek şart ( corsair in kaliteli fanlari tercih edilebilir. ) - SLI yapicaklar ekran karti boyutuna dikkat etmeli alt kısımdaki hdd yeri boyutu duşunuyor.

Not: Kullanmaya devam ettikce tecrubelerimi guncellicem 1 aylik kullanımdaki deneyimlerim bu şekildedir.

Sormak istediğiniz her turlu soruyu sorabilirsiniz. Kasa boyut uzunluk değerlerini resimlerde paylaştim.