Merhaba arkadaşlar. Bugun cidden değişik bir inceleme yaptım. Bıcaklara cidden ilgi duyan birisiyimdir. Bu arada kelebeği yani balisong bıcağını tamamen hobi amacı ile aldım. Karambit, balisong v.b. Bugun ise hep hayalini kurduğum balisong ( halk arasında gecen ismi ile kelebek ) bıcağını almış bulunmaktayım.
Elime kucuk bir kutu halinde gecti. Buyuk bir heyecan ile actım ve tam olarak karşımdaydı bıcak. Neyse kutudan sadece bıcak cıktı başka hicbir şey cıkmadı. Bıcak tam elime oturdu. Fakat ilk elime aldığımda herhalde teflon kaplamadandır ki elime mavi boya bulaştı azıcık. Şu an masamda duruyor.
Kelebeği acıp kapatırken acemilikten olsa gerek elime azıcık carpıyor. Fakat zamanla alışırım sanırsam. Gayet rahat acılıp kapanıyor. Azıcık ses cıkartıyor ama o ses değişik bir haz veriyor bana. Nasıl bazıları mekanik klavye sesini sever bende kelebek bıcağının sesini seviyorum. Kelebeğin kapalı hali azıcık ağır. Kapalı/acık haldeyken tam duz konulmuyor. Cunku arkasında pantolona v.b yerlere asmak icin aparat gibi bir şey var.
Bu arada fotoğrafları atmadan once soylemek isterim ki bazı arkadaşlarım fotoğrafların internetten alıntı olduğunu sanmıştı o yuzden arkasına bir kağıda cirkin imzamı atarak kanıtladım