İncelemeye gecersek;
Şoyle bir kutu icerisinde geliyor. Turksit'in paketlemesi pek hoşuma gitmedi. İcerisine bakıldığında boş buldukları yere malzemeleri doldurmuşlar gibi duruyordu. Ve karton kutunun uzerinde bir yırtık vardı. Kargo taşınım sırasında olmuştur diye duşunuyorum.
Gorulduğu gibi kutunun iceriğinde bu kadar malzeme bulunuyor. Vidalar nerede derseniz, yuvalarının uzerinde monte edilmiş olarak buldum.
Olumlu Yonleri:
Urunun tasarımı hoşuma gitti. Koltuğun resimlerine oranla daha guzel geldi.
Alırken, ensenin olduğu yerde daha potluk bulunuyor diye biraz tereddute duşmuştum ama oyle değilmiş. Daha yassı ve daha duz.
Urun zaten yarı hazır olarak paketlenmiş. Montajı en fazla 10 dakikamı aldı.
Beklediğimden daha rahat cıktı.
Oturduğum sandalyeden dolayı bel ağrısı yaşıyordum. Kullandığım sure boyunca bu sefer oyle bir sorunla karşılaşmadım.
Hayatımda yaşadığım bir sorun olan dik duramamak sorununu bu tasarımla aşacağımı duşunuyorum. Dimdik bir tasarımı var.
Yatar mekanizmasına gelirsek beklediğimden daha fazla geriye yatıyor. Geriye doğru yatırırken duşecekmişim gibi oluyorum ama geriye doğru gerile gerile yatmak iyiymiş.
Arkadaşlarımda karşılaştığım bazı koltuklarda gıcırtı oluyordu. Herhalde urun yeni olduğu icin oyle bir sorunla karşılaşmadım.
Olumsuz Yonleri:
Pek fazla kullanamadığım icin tek şunları belirtmek istiyorum;
Kutuyu actığımda urunde cok fazla toz vardı.
Koltuk deri olduğu icin oturduğumuz malum bolgenin terleme riskinden korkuyorum.
Otururken değil de koltuk boşken gereksiz sallanıyor.
Şoyle bir sandalyede saatlerce bilgisayar karşısında kalmaktan belim ağrıyor, malum oturduğumuz bolgede ağrılar hissediyordum, odevleri de rahat yapılmıyordu. Bu sandalyeden sonra bilgisayar koltuğu bana cok rahat geldi. Kendimi seviye atlamış gibi hissettim. Şimdilik iyi ki almışım diyorum. İnşallah ileride sorun yaşamam.
Forumda 2 kere konu acmıştım ama sanırım kimsenin boyle bir koltuk deneyimi olmadığı icin yanıt alamamıştım. Sadece iyiye benziyor, alınabilir gibi yorumla karşılaştım. Neyse eğer almayı duşunen varsa tavsiye ediyorum. Rahatlığı yaşadım. Asıl almak istediğim Max Office Racing Yonetici Koltuğu'ydu. Ama maddi durumum onu almaya yetmediği icin bunu almak zorunda kaldım. Pişman değilim.
Not: Eğer almayı duşunurseniz kargo bedava olmayan yerden almayın. 50 TL surpriz kargo ucreti odemek zorunda kalabilirsiniz.
Not: Ferrari Model Mudur Koltuğu İncelemesinden ornek alınarak yapılmıştır.
Not: Bu goruntuler ne boyle kibrit kutusuyla cekilmiş derseniz haklısınız.(Avea'i̇n Touch2 ile cektim, operator telefonu aldığım icin pişmanım.)