Makale Alım Satım Sistemi - iyi makale

4-5 Yıldır makale alıp satan bir webmasterim 3-4 sitem var ve halen makale alımı yapıyorum. Calıştığım 400 Civarında yazar var. Bu makale alış satışının artık pm ile mail ile yapmaktan sıkıldım ve bir otomatik makale alım satım sistemi araştırdım bulamadım. İnternette araştırdıktan sonra olmadığını gorunce tum makale alım satım problemlerini Duşunurek yani alıcı – satıcı problemleri duşunerek 2 arkadaş bir site yaptık.

Sistemde Makale alıcı ve Makale satıcı acısından acıklayalım.

Makale alıcısı icin sistem;

Hazır makale bolumunden daha once sitedeki 600 yazarın hazırlayıp yazdıkları makaleleri online satın alabilirsiniz. Bu makaleler ozgunluk kontrolunden gecmiştir. Makalenin başlığını etiketlerini ve %10 gorme şansınız vardır. Aynı zamanda kopya makale olduğunu ispatlarsanız paranız iade edilir. Online hazır makale bolumunde alıcının avantajları şunlar istediği zaman istediği konuda hicbir yazar ile muhatap olmadan ve pazarlık yapmadan makale alabilmektir. 7/24 Makale alma ozgurluğu ve paypal ile onlinekredi yukleme imkanı vardır. Destek bolumunden her turlu desteği alabilirsiniz.

Hazır makale bolumunde makale fiyatları makalede yazmaktadır,

51 – 100 kelime 0,5 kredi (0,5 tldir)
101 – 150 kelime 1 kredi (1 tldir)
151 – 200 kelime 1,5 kredi (1,5 tldir).
Devam etmektedir.

Paypal ile online kredi yukleme ve satın alma olanağı vardır.
İş bankası havale(Odeme bildirimi yapıldığında 10 dk – 2 saat icinde onaylanır), diğer bankalar eft yapabilirsiniz.

Sipariş Bolumunden; İstediğiniz konuda istediğiniz kadar makale sayısını yazıp sipariş acarsınız. En avantajlı kısmıda yazarların verdiği tekliflerle 300 kelimelik makaleyi 1,5 dahi yazdırma imkanınız olmasıdır. Siparişte konu ,kelime sayısı, sure belirtebilirsiniz.

Bu bolumde fiyalandırma yoktur.

Ornek sipariş, makale satışı , 1 adet, 1 gun kelime sayısı, 301 – 350 şeklinde.

Bu siparişe bir yazar 1,5 tl teklif verebilir sizde onaylarsanız 1,5 tl yazdırmış olursunuz.

Makale satıcılarının yorumlarını bekleriz. Kredi yuklerken 1 kredi 1 tldir.

Makale Satıcıları icin sistem;

Yazarlar icin en onemli noktalar; ucretlerini 10 tl gecince paypal ile alabilmek ayrıca 50 tl uzeride banka eft ve havale ile alabilmektir. Odemleriniz 10 tl aşınca 15 dk ile 5 saat icinde yapılmaktadır. İstediği zaman istediği kadar makale eklemek ve siparişlere istediği teklif verip rekabet yaratmaktır.

1- Hazır makale bolumu; Siteye uye oldunuz, yazdığınız makaleyi veya elinizde hazır bulunan makaleleri hazır makale kısmından ekleyerek satışa sunar. Eklediğiniz makaleler ozgunluk kontrolunden gecip sisteme eklenir. Siteye gelen alıcılar makalenizi satın alır. Satın aldıklarında ucret online kazanclarınıza işlenir. Bu sistemde site forum dolaşıp makale alıcısı aramaya son veriyor. Referans sistemi ile profilinize 10 adet referans linki ekleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda pazarlık ve referans icin alıcı ve yazar vakit kaybetmemiş olur.

2- Siparişlere teklif verip makale yazmak; Sistemde siparişler kısmında makale alıcılarının actıkları siparişlere gun ve ucret teklifi verip alıcı tarafından onaylanmasını bekleyebilirsiniz. Alıcı teklifiniz onayladığında size mail gelecektir. Sipariş onaylandıktan sonra makaleleri yazıp sisteme ekleyin. Eklediğiniz makaleler ozgunluk kontrolunden gecip sisteme eklenir. Tum sipariş bittiğinde sistem size paranızı otomatik oder.
Sistem hakkında goruşlerinizi bekleriz.

Bizlere pm atabilir ve sistemi incelmek icin tıklayınız.