Oncelikle urunu hepsiburadadan 319.00TL'ye aldım.Urun direk size tedarikci firmadan kargolanıyor.Salı gunu 10:00 da sipariş verdim carşamba gunu 14:00 da elime ulaştı. Kargo Ucretsiz ustelik 150 tl uzeri alışverişde 50 TL'lik kupon kazandım.
4 farklı renk seceneği mevcut...
Tamamen siyah olanın fiyatı 339.00 TL hoşuma giden tamamen siyah olan olsada 20tl fark vermek istemedim ve kırmızı siyah olanı tercih ettim kir gostermemesi acısından.
Urun gercekten ağır. kutuyu kaldırmak kolay olmadı.
Kutuyu actığımızda bizi ,
1 adet oturma kısmı
1adet sırt kısmı
2adet kolluk suni deri kaplı
1adet yıldız şeklinde ayaklık
5 adet tekerlek
1adet piston ve piston plastiği
1 adet vida kutusu
1adet ise koltukla sırtlığı birleştireceğimiz parca
Urunun Artıları:
Cok yumuşak bir oturma yeri var.
Kolları gayet kullanışlı ve rahat kolunuzu acıtmıyor.
Yukseklik ayarı var aynı şekilde sırt kısmıda yatıyor ama amortisorle birlikte.
Suni derisi gayet kaliteli.
F/P urunu
5saat oturdum hicbir ağrı terleme vb. şeyler olmadı.
Urunun Eksileri:
Sırtlığı bağımsız bir şekilde hareket ettiremiyorsunuz aynı şekilde alt tarafta yatıyor.
Boyunuz 170-175 ustu olmasın başınızı yasladığınızda boşta kalırsınız benim boyum 1.73 tam sınırda.
Urunun acıklamasında 3saatten fazla oturmayın diye bir ibare var muhtelemen koltuğun cok yumuşak olmasından dolayı ilerde deforme olacak bu rahatlığa olacak deformeye katlanmak zorundasiniz.
Montaj Kısmı
Montaj klavuzunda vidaların sayısı yanlış belirtilmiş bazı hatalar var anlayana kadar bir afallıyorsunuz acaba eksik mi gonderdiler diye. deneye deneye vidaları buluyorsunuz montaj kısmı gayet basit ama 2kişi yapılırsa daha kolay olur ben tek başıma yaptım. birtek kolları takarken sıra sıra cevirmeniz gerekiyor bitanesini komple sıktırıp diğerine gectiğiniz zaman sıkılmıyor.Bu arada alyan aracalığıyla sıkıyorsunuz vida kutusundan cıkmakta.
Montaj Sonu
Onden Gorunum
Yandan Gorunum
Arkadan Gorunum
3saat oturma suresi malesef puan kırmama sebep ve yumuşaklığından dolayı deformeler olacaktır.Genede bu fiyata pek rakibi yok gibi .
Sonuc:
Bu fiyata guzel konfor acıkcası eski koltuğumdan buna gecince cok rahatladım.Tekerlekli gayet sağlam.F/P urunu Tavsiye ederim.
Eski Koltuğum
Dipnot:Konuyu BilgisayarKurdu'nun ferrari model mudur koltuğu incelemesinden ornek alarak actım.