Merhabalar. Bana yurt dışından gelen Logitech G403 Prodigy mousemin 3 yıllık deneyimimi anlatacağım.
Oncelikle mouse ozelliklerinden bahsedelim biraz. Tam olarak mouse konusunda cok bilgili olmadığım icin ozellikleri kopyala yapıştır yapacağım.

Fiziksel ozellikler.
Yukseklik: 124 mm (4, 88 inc)
Genişlik: 68 mm (2, 67 inc)
Derinlik: 43 mm (1, 69 inc)
Ağırlık: 87,3 g (3, 07 oz), yalnızca mouse.
İsteğe bağlı ekstra ağırlık: 10 g (0, 35 oz)
Kablo uzunluğu: 2,10 m (6, 88 ft)

Takip.
Sensor: PMW3366.
Cozunurluk: 200 - 12.000 DPI.
Sıfır yumuşatma / hızlanma / filtreleme.
Maksimum alan sayısı hızlanma:> 40 g4Logitech G240 oyun mouse padi uzerinde test edildi.
Maksimum alan sayısı hız:> 400 IPS5Logitech G240 oyun mouse padi uzerinde test edildi.

cevaplanabilirlik.
USB veri formatı: 16 Bit / eksen.
USB bildirim hızı: 1000 Hz (1 ms)
Mikroişlemci: 32 Bit ARM.

Dayanıklılık.
Ptfe ayaklar: 250 km menzil 6 Logitech G240 oyun mouse Pad'i uzerinde test edildi.

Diğer ozellikler.
Yerleşik bellek: 1 profil.
Lightsync RGB: 2 bolge.
Orgulu kablo.
Mekanik duğme gerdirme sistemi.

Sistem gereksinimleri.
Windows® 7 veya uzeri.
Macos® 10.11 veya uzeri.
Chrome ostm.
USB girişi.
Logitech G HUB icin internet erişimi (isteğe bağlı)

Google ceviri uzerinden cevrilmiştir.
Tam olarak 1 Ms'lik bildirim hızına sahip 2,4 GHz bir sensoru bulunuyor. Sensorumuz de PMW3366 modeli. Dediğim gibi tam olarak bilgili değilim bulabildiğim tum ozellikleri buraya yazıyorum. Umarım iyi bir inceleme olur.
Mouse kendi başına 90G(kutusunda 90 gram yazıyor ama Logitech sitesinde 87.3 gram yazıyor) ve yanında gelen 10G ağırlık bulunuyor. İsteğe gore takabiliyorsunuz.
6 adet makro tuşu ile geliyor.
Gelelim deneyimime.
3 yıldır bu fareyi kullanıyorum. Ne gibi sıkıntılar yaşadım peki?
Sıkıntılar:
-Hicbir şekilde bu mouse arızalanmadı veya cift tıklama gibi sıkıntıları olmadı. Ama bir ara mouse scroll kısmı beni rahatsız ediyordu. Aşağıya kaydırırken cok ufak yukarıya kaydırabiliyordu. Ama bir ara. Şu an ondan bir eser bile yok. O anki sıkıntıyı şu an yaşamıyorum.
Mouse de hangi switclerin kullanıldığını bulamadım. Kusuruma bakmayın.
Logitech G403 Prodigy Wireless/Wired Gaming Mouse Review Logitech's G403 Prodigy Wireless/Wired gaming mouse ticks many of the right boxes and is one to consider for your desk.
www.tweaktown.com

Burada birileri yazdığını soyluyordu ama baktığım zaman bulamadım. Sanırsam Omron Switch'ler kullanılıyor. @samotne Ciasteczka hocam daha iyi bilir.
Eskiden 3 yıl once ilk geldiğinde 400TL civarı bir fiyatı vardı. Şu an galiba 700TL civarlarına satılıyor.
LOGITECH G403 PRODIGY GAMING KABLOLU MOUSE fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH G403 PRODIGY GAMING KABLOLU MOUSE fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com

LOGITECH G403 PROGIDY KABLOLU GAMING MOUSE | ITOPYA LOGITECH G403 PROGIDY KABLOLU GAMING MOUSE oyunculara ozel yuksek performans uygun fiyat ve taksit secenekleri ile ITOPYA'da.
www.itopya.com

Tabii stokta yok.
Bana sorarsanız oneririm. Ama fiyatına gore illa ki daha iyileri vardır. Dediğim gibi mouse konusunda cok bilgili değilim, bu fiyata daha iyisini onerebilecek arkadaşları etiketliyorum.
Umarım incelememi beğenmişsinizdir. İyi gunler.
Urunun fotoğrafları:

Mousemi cok rahat G HUB uzerinden kontrol edebiliyorum.
Stok geldiğindeki DPI ayarları şoyle:
400dpı