İyi sosyaller arkadaşlar, bugun Zalman'ın n5of 600W'lık modelini inceleyeceğiz. Oncelikle ilk incelemem olduğu icin hatalarım olabilir. Oncelikle kutu iceriğine fazla girmeyeceğim klasik bir kutusu var. Her şeyi eksiksizdi.
kasa yapısı: ATX boyutunda mid-Tower bir kasa. Bir tarafı siyah kapalı iken diğer tarafı şeffaf plastik bir yapıda icerisi gorunuyor. On paneli ise akrilik bir yapıda. Burada 2 adet 120mm beyaz LED fanımız var. Gayet iyi bir hava girişi sağlıyor, arkada ise 1 adet fanımız bulunmakta. Buradan da hava cıkışı oluyor. İcerisi gayet ferah bir yapıda. PSU konumu ise artık gormeye alıştığım şekilde altta yerleştirilmiş. Bu sayede PSU sıcaklığı iceriye minimum duzeyde ulaşıyor.

teknik detaylar: onde 1 adet USB 3.0 ve 2 adet USB 2.0 girişlerimiz mevcut. Ayrıca 1 mikrofon ve 1 de kulaklık cıkışımız var. Burada gayet işimizi kolaylaştırıyor. 1 adet Power butonumuz 1 adet de restart butonumuz bulunmakta. Ayrıca fanları kontrol eden bir duğme bulunmakta. Bu duğme; fanların LED'lerini acıyor-LED parlaklığını kısıyor-LED'leri kapatıyor-fanların donuşunu tamamen kapatıyor (PSU haric).
Anakart olarak ATX ve Micro-ATX anakart takılabiliyor.

soğutma: oncelikle genel olarak bu kasa ile BF1 oynadım ve bu sırada sıcaklık olarak şu sonucları kaydettim; CPU'da en fazla 56-57 dereceyi gorum (stok fan), GPU da en fazla 48 dereceyi gordum. Boşta iken ortalama 26 derecede calışıyor. Eğer fanları tamamen durdurursam 35 dereceleri goruyorum. -sistem ozelliklerim imzamda var.-
sonuc: evet bu incelemem bu kadardı. Mumkun olduğunca sade ve samimi bir dil kullanmaya calıştım. Umarım yeterince iyi anlatabilmişimdir. Gayet guzel bir kasa. Ben gercekten cok beğendim. Şimdilik goruşuruz.

Dosya Ekleri zalman-n5of-fanli-atx-x.jpg 8,9 KB · Goruntuleme: 47