Teknik ozelliklerden once tasarımla başlamak istiyorum.

Urunun uzerinde 2 ince şerit RGB var ve oldukca şık duruyor. Scroll tuşunun kenarları ve logosunun da RGB aydınlatmalı olduğunu belirteyim.
Urunun yazılımından 7 farklı mod icerisinden istediğimizi secebiliyoruz, ayrıca efekt animasyonunun hızını da 3 kademe olarak ayarlayabiliyoruz. Dilerseniz tamamen kapatmak mumkun.
Urun "Palm Grip" tutuş icin tasarlanmış ve oldukca buyuk diyebilirim. Parmak destekli olması da ergonomisini arttırmış genel olarak oldukca rahat bir mouse. Hoş kadifemsi bir dokusu var, ilk gunlerde terletme yapabilir.

Teknik ozellikleri:
-Pixart 3104 sensor
(hakkında cok fazla bilgi bulamasam da yaptığım testlere gore başarılı diyebilirim. 45 cm mouse pad uzerinde hızlı cevirdiğimde bir kayma, sapma olmadı.)
-181 gram ağırlık.
-7 farklı RGB modu.
-8 adet adreslenebilir buton.
-Driver desteği.
-1000HZ.
-8000 DPI. (5 farklı noktaya istediğiniz değeri atayabilirsiniz.)
İcerisindeki switchlerin adı yok ne kadar dayanır bilmiyorum ve kaliteli olduklarını maalesef soyleyemeyeceğim.

Genel olarak yorum yapmam gerekirse, "Palm Grip" tutuşa sahip ve ağır mouse sevenler icin oldukca yeterli olabileceğini duşunuyorum.
Eli kucuk ve hafif mouse arayanlara uygun bir urun değil. Kavrama acısından bir zorluk yaşamadım ve genel olarak memnun kaldım.
Artıları: (+)
+ Ergonomisi gayet iyi.
+ Ağırlık olarak tatmin edici.
+ Tasarımsal ve gorunuş acısından şık, masanıza renk katabilir.
+ Sensorune artı puan yazıyorum.
+ uzun kullanımda bilek ağrısı yaşamadım.
+ Driver desteği gayet dolu ve ozenli yapılmış.
+ Dokunuş hissiyatı hoş.
Eksileri: (-)
- En buyuk eksisi switch kalitesi diyebilirim.
- İlk 2 gun elimde terleme yaptı.
- Mouse uzerinde biraz el izi kalıyor.
Urun linki:
https://m.tr.aliexpress.com/item/1005001315331349.html
Kuponla birlikte vergi dahil 30-40 lira civarına alınabiliyor, ben 30,25₺ odedim.
Aliexpress kupon kardeşliğinden 10 dolarlık kuponla birlikte alacaksanız sonuna kadar oneriyorum, gonul rahatlığıyla alabilirsiniz. Tam fiyatıyla almanızı cok onermem, Turkiye'de 100 lira bandında farklı tercihler mevcut.