Urunu satın alma:
Urun bana Turkcell tarafından hediye olarak gonderildi. Ancak piyasa değeri 800-1300TL arasında değişmekte.
Kutu iceriği:
-freebuds 3 şarj kutusu ve freebuds 3
-USB tip-C sarj kablosu.
Urun ozellikleri:
BOYUTLAR41.5 x 20.4 x 17.8 mm (her bir kulaklık icin) | ⌀60.9 x 21.8 mm (şarj kutusu)
AĞIRLIKYaklaşık 4.5 g (her bir kulaklık icin) | Yaklaşık 48 g (Şarj Kutusu) | *Urun boyutu, urun ağırlığı ve ilgili spesifikasyonlar sadece teorik değerlerdir. Tek tek urunler arasındaki gercek olcumler değişebilir. Tum ozellikler gercek urune tabidir.
BATARYA30 mAh (dak.) (Kulaklık başına) | 410 mAh (dak.) (Şarj cantası) | *Tipik değer. Gercek kapasite değişkenilk gosterebilir. Bu kapasite nominal batarya kapasitesidir. Her bir telefon icin gercek batarya bağlantısı, batarya bağlantısı, biraz ustu veya altında olabilir.
SURUCU⌀14.2 mm Dinamik Surucu
ŞARJ SURESİŞarj cantası icin yaklaşık 1 saat (kablolu şarj ile) | * Kulaklıklar icin yaklaşık 1 saat (şarj kutusunda) * | *HUAWEI laboratuarının test sonuclarına dayanarak, sadece referans amaclıdır.
CALMA SURESİ4 saat calma suresi tek şarjla | Toplamda 20 saat Calma Suresi (Şarj kutusu ile birlikte) * | *HUAWEI laboratuarının test sonuclarına dayanarak, sadece referans amaclıdır.
BLUETOOTH UYUMLULUĞU5.1
FORM FAKTORUKulak İci / Kablosuz / Bluetooth
ŞARJ SECENEKLERİKablolu Şarj İcin : USB Tip-C (5V 1.2A, 6W) | Kablosuz Şarj İcin : Qi standardı (2W) * | *HUAWEI laboratuarının test sonuclarına dayanarak, sadece referans amaclıdır.
GURULTU ENGELLEMEAktif Gurultu Engelleme
KONTROLSağ / Sol Kulaklığa İki Kere Dokunarak
OTOMATİK EŞLEMEEvet* | *EMUI10 veya ustunu calıştıran akıllı telefonlar gerektirir.
BAĞLANTI TESPİTİEvet* | *EMUI10 veya ustunu calıştıran akıllı telefonlar gerektirir.
KUTU İCERİĞİKulaklık | Şarj durumda | USB-C şarj kablosu | Hızlı başlangıc | Kılavuzu Guvenlik | Bilgisi Garanti belgesi
Kaynak: Huawei Shop
Son soz:
Premium sınıf bir kulaklık kendisi. Ses kalitesi ve aktif ses onleme mukemmel. Ancak kulaklık kısmı “apple” tarzı olduğu icin ben cok sevemedim.
Fiyata gelecek olursak fiyat cok tuzlu. 800TL gunumuzde fazla ancak urun icin değer. İnanılmaz hızlı şarj olduğunu belirtmeden gecenem. 1 saatden az bir sure icerisinde tum cihaz tamamen doldu. Her cihaz ile uyumlu.
@moderasyon Ekibi lutfen başlığı “Huawei FreeBuds 3 inceleme” olarak değiştirin.