ya herkes aynı mı? benim birinin hamile olduğunu duymaya, hamilelerle konuşmaya hic tahammulum kalmadı. hayatımda hic bir şeyi kıskanmadım, ama şimdi cocuğu olanları ve hamileleri kıskanıyorum. hatta icten ice sinir oluyorum. gecen eşim bir arkadaşının eşinin hamile olduğunu soyledi (bana neyse....!!!) şimdi hafta sonu bir duğune gidicez, onlar da orada olacak, ve benim o kızı gormeye tahammulum yok. bir de hamile kaldıktan sonra konuştuk, bana soylemedi, nazarım değer diye mi artık bilmiyorum. belki de bana soylemediği icin bu kadar sinirlendim....

neye sinirleniyorsam?????............ ne guzel Allah vermiş işte! ama etrafımda o kadar cok arttılar ki hamile olmayan, cocuğu olmayan arkadaşım akrabam kalmadı, kendimi cok yalnız hissediyorum. Bir tek burada yalnızlığım gidiyor sanki.......

Uzun zamandır goruşmediğim arkadaşlarımı aramıyorum, hamile olduğunu soyleyecek diye korkuyorum. hamile arkadaşlarımla da goruşmek istemiyorum, bana acıyan gozlerle bakıyorlarmış gibime geliyor. Onlar sanki dunyanın en şanslı insanları, cok değerliler, ben de bir zavallıymışım gibi hissediyorum.

NORMAL MİYİM????