Arkadaşlar merhaba uzun olacak ama lutfen dinleyin ve yardımcı olun . 23 yaşında 3 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk gecesinden itibaren korunmadım ve hamile kalamayınca 4 aylık evliyken adet duzensizliği şikayeti ile gittim pcos olduğumu oğrendim. Adetimi 40-60 gun aradı oluyordum. 4 kez klomen kullandım ve ilşkiye bırakıldı olmadı. 3 yıldır inofolic kullandım olmadı. 1 kez menogonla ozel bi klinikte aşılama yaptırdım ama yine olmadı. Bu surec beni maddi olarak zorladığı icin devlet hastanesine gitmeye başladım ve yine klomen başladılar ilk ay yumurtam buyudu catladı ve 29 haziran 2020 aşılama yaptırdım ve 8.gun regli oldum yine hamile kalamadım. Bu ay Klomen kullandım ama yumurta buyumedi. Onunuzdeki adete tekrar cağırdılar. Ben tup bebek yaptırmak istediğimi soyledim fakat bazı protokoller varmış 24 yaşına girmiş olmam 4 kez klomen 2 kez iğne ile negatif aşılama sonucu almam gibi şeyler. Tabi bu surecte de boş durmadım tedaviye gitmediğim zamanlarda da soğan kuru testere dişli Aslan pencesi ve hayıt Aslan pencesi civar percemi kurunu yaptım hacamat ve suluk yaptırdım. Allah tan Umit kesilmez yoktan var eden ve sevdiği kullarını imtihana tabi tutandır. Fakat cok uzuluyorum ve artık cok yıprandım ne yapmam lazım hangi yolu denemem lazım bilmiyorum artık. Bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkur ederim