Part 1_)
-Kutuyu ilk acınca siyah bir kartonun icinden, uzerinde bir yarı saydam naylon ile karşılıyor bizi. Kutusundan rahatlıkla cıkıyor ve tak calıştır mantığı kullanabiliyorsunuz.(Bu arada şunu soylemeliyim ki kutu tasarımları GM serisinde cok guzel, kalitesini belli ediyor.)
-Heyecanla kutuyu actınız, fareyi cıkarttınız ve tam da takacakken gozunuze bir şey takıldı! Orgu olmayan kablolar!
Her şey guzel de, keşke orgu kablo yapsaymışsın be MSI! Tabi bu kadar F/P urunde her şeyi bekleyemeyiz fakat 30TL'lik eski Piranha faremde vardı, keşke bunda da olsaymış. Birkac gune duzelecektir fakat şu anlık biraz kotu durduğu bariz...
-Bilgisayarıma takarken fark ettiğim bir ozellik USB ucuydu, kaliteli, sağlam ve altın kaplama tarzı bir şeydi. Beğendim

- Eski faremde orta parmak ile MB tuşuna basmak icin can cekişiyordum, orta parmağım demek o yuzden acıyormuş demek! Tuşlar ne Razer gibi aşırı yumuşak - ki hic de sevmem yumuşak olmasını- ne de cok sert. Tam ayarında olmuş ve hafif yukarı doğru eğimli olması FPS oyunlarında işinizi kolaylaştırıyor.
-MSI logosu ve diğer aydınlatmalar RGB olsaymış iyiymiş fakat kırmızı da guzel, ne de olsa gunumuzde her şey RGB

-Aşırı makro tuş seven bir insan değilseniz 2 tane makro size yeterli olacaktır fazlasıyla. Şahsen ben hic kullanmıyorum neredeyse.
-Claw tutuş tipine sahibim ve elim devasa kilomun orta duzeyde olmasına rağmen. Buna rağmen gayet rahat ettim bu mouse ile. Uzun kullanımda yine dile getireceğim. Hatta size şoyle olculeri de bırakayım:
Boyutlar: 128 X 68.5 X 40.5 mm
-Serce ve baş parmağınızın denk geldiği yerlerde tırtıklı, hoş bir yapı var ve bu yapı elinizin kolay kolay kaymamasını sağlıyor:
-Bu fiyat bandında ağırlık ayarlama olması hoşuma gitti, bayağı guzel olmuş. Tabi ben, fabrikasyon olarak kullanmakta daha rahat ettim acıkcası:
Part 2_)
- İz Kalma Sorunu: Eğer benim gibi avuc ici terleyen biri iseniz, evet! Gecici iz bırakıyor maalesef.
-Şık ve Mat Tasarım: Gercekten tasarımı - mat renklere bayılan biri olarak- mukemmel buldum. Cok oturaklı, hem nazik hem de agresif bir tasarım olmuş.
DPI Yeterli Mi? DPI fazlasıyla yeterli. maksimum 3200DPI destekliyor fakat siz yazılım ile 4200 yapabiliyorsunuz. Artık 10k DPI vs isteyenler herhalde ışınlanarak seyahat ediyorlar!

Bu on incelemeydi arkadaşlar, 3 ay sonra detaylı bir incelemeyi sizin icin yapacağım. Sorularınızı mutlaka sorun, istediğiniz soruları elimden geldiğince cevaplayacağım.
Birkac fotoğraf:
Aldığım Site: MSI Clutch GM08 3200DPI (Yazılım ile 4200DPI) 6 Tuş USB Optik Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
En uygun: MSI Clutch GM08 Optik Gaming Mouse
Dosya Ekleri