Bu konuda Razer kulaklığımın uzun kullanım deneyimlerimi size aktaracağım,
Guzel bir ambalaj ile karşılıyor tasarım olarak guzel olduğunu duşunsem de kutunun plastik dandikliğini hoş karşılayamıyorum maalesef, kapak her an kopacak gibi.
Kulaklıklar AirPods oldukca andırıyor, ergonomi olarak fena değil kutu icerisinden cıkan silikonlar bunu destekliyor ama 3-4 saatlik uzun kullanımdan sonra bir miktar acı vermeye başlıyor, ozellikle benim gibi gun icerisinde saatlerce telefon goruşmesi yapan biri iseniz alışana kadar biraz acı cekeceksiniz.
Ses kalitesini gelecek olursak Mi Note 10 Pro kullanmaktayım kulaklığı ilk bağladığımda tam bir husran ile karşılaştım, ses cok kısık ve tatmin edici değildi, sonrasında kulaklığı bilgisayarıma bağladığımda cok daha temiz kaliteli yuksek ses almaya başladım ama telefon kısmına hala bir cozum bulabilmiş değilim.
Bas konusunda piyasadaki bircok kulaklıktan cok ust seviyede ama tizlerde biraz zayıf kaldığını soyleyebilirim, bass konusunda muazzam ses yuksekliği oldukca fazla hatta son seste uzun sure dinleyemiyorum bile, kulaklığa 3 kez dokunduğumuzda Gaming mode acılıyor ve her şey oradan sonra başlıyor, zaten oyun icin bir kulaklık diyorsanız kesinlikle bu, gecikme sıfıra iniyor ve kulak ustu bir kulaklık takıyor hissini yaşatıyor.
Şarj suresi 3 ila 4 saat arası gidiyor yoğun kullanımda ve yeterince iyi olduğunu duşunuyorum toparlamak gerekirse bu gunun kuru ile 470 TL'lik fiyatıyla piyasada alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan birisi olduğunu rahatlıkla soyleyebilirim.