Kulaklığı 3 haftadır kullanıyorum. Size artıları ve eksilerini listeleyeceğim.
Artılarından başlayalım.
+28 bin Hz'ye kadar cıkıyor. Bassları aşırı iyi.
+İnanılmaz ses kesiyor. Bir şarkıyı son ses actığınızda dunya ile iletişiminiz kopuyor.
+7.1 gayet başarılı. 7.1 ozelliğini acıkcası ben bu kulaklıkda fazlasıyla hissettim.
+Mikrofonu cok kaliteli. Mikrofonunda ayriyeten sesiniz patla mısın diye bir boom cıkıyor. (Direkt takılı geliyor.) Karşı taraf sesinizi gayet net ve guzel şekilde duyabiliyor.
+RGB'si hoş duruyor. Herkes icin onemli olmayabilir ama (benim icin de o kadar onemli değil.) Gercekten hoş duruyor. (V2 X modelinde yok.)
+Mikrofon cıkarılıyor. V2 X modelinde boyle değil. (Paraları da zaten farklı.) Ama bu gercekten rahatlık sağlıyor.
+Cok rahat. Kulaklık gercekten cok rahat.
+Puturlu plastik var. Normalde kulaklıklarda parmak izi olur fakat bu kulaklıkta kullanılan malzemeden dolayı parmak izi olmuyor.
+Hem USB hem jak girişi var. İstediğiniz yerde USB girişini cıkarıp telefonunuzda bir muzik kulaklığı olarak kullanabiliyorsunuz.
+Mikrofon acma kapama tuşları var. Zaten bu neredeyse tum kulaklıklarda var buna daha fazla değinmeyeceğim.
Eksilerini de unutmadık.
-Kablolar dolanıyor. Kablolar biraz sıkıntı cıkarabiliyor. Cunku biraz dolanıyorlar.
-Metal cok sağlam gelmedi. Oradaki bağlantıyı sağlayan (fotoğraf bırakacağım.) Metal bana sanki cantadayken ustune basılırsa kırılır gibi geldi.
-Biraz terletiyor. Ben cok fazla ekran başında kalıp oyun oynayan biriyim. Ve biraz terletmedi değil. Ama buna değer mi? Bence değer cunku deri cok daha rahat.
Kısa kesersek bence alınır mı? Benim acımdan fazlasıyla alınır.
(Metal dediğim yer.)

Bu arada o benim kulaklığım fotoğrafı değil, bunu internetten buldum.