Tuş Kalitesi
Tuşları pek kaliteli bulmadım, orta duzeydeler diyebilirim. Tuşlar membran ve ayrıca aşırı sert, hele ki klavyeyi kullandığınız sırada eliniz soğuksa.
Tuş Sertliği
Dediğim gibi, tuşları gereğinden fazla sert buldum. Mesela şu an bu konuyu yazarken bolca yazım hatası yaptım ve backspace ile yazım hatalarını silmek istediğim zaman o tuşa birkac kere basmam gerekiyor, haliyle tuşlara cok sert basman gerekiyor ve bu da klavyeyi yorucu yapıyor.
Tuş Sesi
Tuş sesini beğenmedim, biraz sesli ve kotu bir sesi var. Ozellikle space tuşuna art arda bastığın zaman kulaklarım kanıyor.
Kablo Kalitesi
Kablolar duz değil, hele ilk geldiğinde felaketti. Birazdan gorselleri goreceksiniz.
Avuc İci Desteği
Klavyenin altında sus amaclı gibi duran kısacık bir avuc ici desteği var ve hic rahat değil, avucunun ceyreği dışarıda kalıyor. En iyisi elimizi oraya koymamak.
Konfor
Klavyeyi rahat bulmadım, burada soyleyebilecek pek bir sozum yok. Klavye kullanım şeklime uymuyor olsa gerek.
Aydınlatma
Bu fiyata gore kotu, nefes alma modu, ışığı azaltıp arttırma veya kısma var sadece. Ek olarak ışık seviyesi yeterli değil.
Kasa Kalitesi
Sert bir plastikten yapılmış gibi duruyor, kasa kalitesini iyi buldum diyebilirim.
Gorunuş
Bu kişisel bir konu elbet ancak ben goruntusunu de iyi bulmadım, işin garip kısmı ise urunun kutusunda urun cok iyi gozukurken actığın zaman hayal kırıklığına uğradım.
Makro ve Multimedya Tuşları
Benim icin hic fark etmiyor ancak makro tuşları ve multimedya tuşu yok klavyede, tabii sol orta ustteki PrintScreen vesaire pek kullanmadığımız şeylerin yerinde ses acıp kapatma veya kısma olduğunu ve bunların FN tuşları ile calıştığını varsaymazsak.
Fiyat
Fiyatını hak ettiğini duşunmuyorum, aynı fiyata Redragon K512 Shiva varken alınmaz bence. MSI Vigor GK20 birkac gun once indirimle 168 TL olmuştu, o zaman belki alınabilirdi.
MSI Vigor GK20 İndirim: MSI Vigor GK20 168 TL!
Redragon K512 Shiva İncelemem: Redragon K512 Shiva Oyuncu Klavyesi İnceleme
Ozet
Biraz ağır olacak ancak bence klavye cop, sırf MSI diye bu kadar para veriliyor sanırım. Yurtdışı fiyatı (30 Dolar civarı) ve yurtici fiyatı (230 TL civarı) yerine hem yurtdışında hem yurticinde Redragon K512 Shiva oneririm.

MSI Vigor GK20 TR Q RGB Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com MSI Vigor GK20 TR Q RGB Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye fiyatını ve ozelliklerini gormek icin hemen incehesap.com'u tıkla

Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye fiyatını ve ozelliklerini gormek icin hemen incehesap.com'u tıkla

Dosya Ekleri