Tup Bebek Oncesi Cikolata Kistinin BOŞALTILMASI ???
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- Tup Bebek Oncesi Cikolata Kistinin BOŞALTILMASI ???
-
23-09-2022, 10:11:50Oncelikle şu mubarek gunlerde Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, bu yolda maddi manevi guc versin. Bizde hayırlısı ile ağustosta ilk tup bebek denememizi yapacağız, bende cikolata kisti var ve maalesef bugun kontrolumde 5 cm'e ulaştığını gorduk... doktorum tup bebek oncesi kisti boşaltabiliriz belki dedi (sanıyorum onunda kafasında tam netleşmedi, yarın cıkan bazı kan değerlerime gore yonlendirecek) boşaltmanın ameliyat ile almak gibi yumurta rezervine zarar veren bir durum olmadığını belirtti. vajinal yoldan deneneceğini olmaz ise laproskopi olabileceğini soyledi. ancak kafam karıştı bu durumda nasıl hemen ağustosta tup bebeğe gecebileceğim, 2002 de laporoskopi olup 10 cm kistim alınmıştı oyle kolay bişey değildi tabi bu daha basit bir işlem olacak muhtemelen ama, boşaltılması ile enfekte olması gibi bir komplikasyondan bahsetti apse falan mı yapabiliyorki... Bu sorunu yaşayan arkadaşlar daha once başınıza boyle bir şey geldi mi :44: yapıldı ise nasıl oldu vajinal mi laporaskopi mi? bu boyutlarda kist ile direk tup bebek yaptıranınız oldu mu? boşaltmanın faydası yada zararı ile ilgili fikriniz var mı?? :26: yardımcı olursanız beni coooookkk mutlu edersiniz... şimdiden cok teşekkur ediyorum...