Evet herkese merhabalar, sizlere bin pişman Saber RGB adlı klavyeyi tanıtacağım. Haydi başlayalım.
Teknik ozellikler:

mekaniklik: Tam mekanik.
Tuş sayısı: 108 tuş.
Switch ureticisi: Outemu.
Switch omru (basış sayısı):50 milyon(inanmıyorum.)
Raporlama hızı (Hz):1000 Hz.
Materyal: Aluminyum yuzey.
Anti-Ghosting: 100% Anti-Ghosting
LED ya da RGB: LED Full RGB aydınlatma.
Işık animasyonları: 12 farklı animasyon(daha fazla var.)
Avuc ici desteği (bileklik):yok
Kablo uzunluğu:1.8 m
Switch rengi: Kırmızı.
Multimedya tuşları: Fn+f1'den F12'ye.
Garanti suresi: 24 ay

Teknik ozelliklerden sonra gorunuşe gecelim.

Tam gorunuş: Surprizbozan

Arkadan gorunuş: Surprizbozan

Multimedya tuşları: Surprizbozan

Caps Lock, numlock gibi tuşların basmadan ve bastıktan sonraki gorunuşu: Surprizbozan

Renk modlarını değiştirmek icin kombinasyonlar: Surprizbozan

Son olarak Switch: Surprizbozan

Kendi goruşlerim:
+Metal bir kasaya sahip. Bundan dolayı sağlamlık hissi veriyor.
+Fazlaca renk modları var. Benim icin guzel bir ozellik.
+Her tuşa tek tek renk atayabileceğiniz, macro ayarlayabileceğiniz uygulama bulunuyor. Surprizbozan

+En sevdiğim ozelliği altta buyuk boyutta ARGB yer bulunuyor.

-Keycaplar ince ve kırılma olasılığı var. Surprizbozan

Gamepower Ogre keycap kırıldı Oncelikle bu konu markayı karalamak icin acılmadı, karalamaya dahi değecek bir marka değil gerci de konumuz o değil. Herhangi bir ters cekmedir yamuk cıkarmadır vs. yapmadım olması gerektiği gibi cıkardım ve taktım 1.5 senelik kullanımda maksimum 5-6 kere sokup takmışımdır S tuşunu. Dun akşam...
www.technopat.net

-Urunun PCB'si kalitesiz. Bana ilk gelen urunde b tuşuna basılınca bn bn u tuşuna basılınca uy uy yazıyordu. Ne kadar emek harcasak da duzeltemedik değişim yaptırdık. Surprizbozan

-Cok yaygın olan tuş basmama sorunu var. Bende de değişim yapılmasına rağmen D tuşu bazen basmıyor. Surprizbozan
118765235_337535244044028_5557491752467476593_n Watch "118765235_337535244044028_5557491752467476593 _n" on Streamable.
streamable.com

-Cok sesli cınlama. Urunde cok sağlam bir cınlama sesi var. Kulaklık takıyor olmanıza rağmen sesi geliyor. Urun zaten dandik. Bu daha da dandikleştiriyor.
-Fiyat. Bu fiyata asla alınmaz. Redragon, Trust gibi markalara yonelin.
-Urun cok gevşek. Urunu bukmeye calıştığınızda gıcır gıcır oynuyor.
-Daha sayamadığım bir suru eksi yonu var. Eksi yonleri artı yonlerinden daha fazla.
-Kronik sorunlar. Bu urunde bir suru kronik sorun bulunmakta.

Kısacası klavyeyi almayın! Aldırtmayın! ayrıca bu markayı da tercih etmeyin. Fason kalitesiz dandik urunleri var. Ayrıaca neredeyse tum urunleri kronik sorunlu.

Evet incelemem bu kadardı. Beğendiyseniz beğenmeyi unutmayın! İyi sosyaller.
@Esperoja