Oncelikle neden teşhir urun tercih ettim: Butcem kısıtlıydı, belirlediğim butceye gore 2. el cihaz vardı fakat tamamı kutusuz ve faturasızdı ve benim icin o cihazın teşhir urunden farksızdı hatta daha da kotu olabilirdi coğu zaten 2-3. sahibinden satılıyor. Bu teşhir urunu de tercih ederken sıfır mal performansı asla beklemedim.

Teşhir urun satın alırken cok araştırdım, bu fiyata alınabilecek en garantili urun teşhir urundur diye tahmin ettim, cunku hem taksit imkanı hem de 6 ay kadar satıcı garantisi mevcuttu, urunu Gittigidiyor uzerinden PiGames'ten 2.136,55 ₺'ye 6 ay taksitle aldım. Almadan once tedirgindim hatta teşhir urun almam gider ikinci el alırım, yada para biriktirir sıfır alırım diye kafa yordum cok fazla. Ardından ne olacak coğu kişi almış, beğenmiş bir problem gormemiş hem 14 gun icerisinde iade garantisi de var en azından dedim, ve aldım. Satıcı firma komşu ilde olduğundan urun 1 gunde elime ulaştı.

Paket iceriği: Bir adet PS 4 slim konsol. Bir adet Dualshock 4 v2. HDMI, Power ve USB guc kablosu.
Paketlemesi cok iyi diyemem, konsolun kendi kutusu yoktu, konsolu ve kolu balonlu naylon poşete sarmıştı, Power ve USB kablosu poşetsiz ama tertemiz şekilde buyuk bir kutuya atılmış, icerisinde gelen HDMI kablosu Hadron marka poşetli sıfır urundu.

Urunu actım, konsolda ufak bir kac adet beyaz soyulma mevcut, fotoğraflarda da gorulduğu gibi.

Bunlar pek de dert edilecek değil bana gore.

Fan sesi rahatsız etmiyor diyebilirim, normal bir masaustu PC kasasından gelen standart fan sesi ile aynı, kulağıma gelen ses 1.000 RPM diyebilirim.

Urun icerisinde cıkan Dualshock'un cakma bir kol olduğunu sandım ama internette karşılaştırmalara bakınca orijinal olduğunu anladım daha sonra.

Geldiğinden beri 3 saat aralıksız iki kez, 6 saat kadar God of War oynadım ve ısınması ustune hala cay koyduğumda pişecek kadar değil Elle tutulur normal bir sıcaklığı var.
Oyunlarda takılmalar vs. hic yok, cok rahat oynuyorum ve oynadığım oyundan da zevk alıyorum acıkcası.

Benim urune puanım 10 uzerinden 9, nedenleri:
Dualshock ve konsol farklı renklerde olduğundan ısınamadım. Paketleme iyi değildi ama hasar gormedi, hasar gormesi cok yuksekti yine de. Kablolar dandik ama idare eder, cope atılmaz kullanılır.
İlk inceleme konum olduğundan eksikler olabilir, oyuna geri donmek icin hızlı yazıyorum, aklınıza takılan soru varsa sorabilirsiniz.

Bu da sipariş ozetim (Sipariş tarihi hafta sonu olduğundan Pazartesi kargoya verildi, Salı bana ulaştı: