Merhaba arkadaşlar...
Ben 9 yıllık evliyim cocuğum olmuyor..
Tek tupum var diğeri hidrosalpenks yuzunden alındı.. ameliyat sonrası normal yolla da cocuğunuz olur dedi doktor ama olmadı.. sebebi araştırıldı ve prolaktin hormonunu yuksekliği cikti .. 5 aydır prolaktin ilacı kullanırken hamile kaldım tek tuple..
Başka hic bir problemim yok...
Iki negatif tup bebek deneyimim var..
3. Tedaviye başlayacaktım temmuzda adetim gecikti test yaptık pozitif cıktı..
Hemen kan verdik 208 cıktı değer.. sevincten havalara uctuk.. ben Hayatım da hic bu kadar mutlu olmamıştım...
Malesef 6. Haftada bebeği kaybettik kanamam başladı..
Değerim geri duşmeye başladı... Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. elimizden hic bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah...
Gelelim asıl konuya ben bunca yıl sonra normal yolla nasıl hamile kaldım..
2 aydır arı sutu propolis kullanıyordum..
Ari sutu propolis bağışıklığı guclendiriyor yumurta kalitesini sperm kalitesini artırıyor..
Sağlık lı beslenmeye başladım..
Her gun 45 dk 1 saat arası yuruyuş yaptım..
Adet bitiminde tupler acık olurmus.. Adet bitiminde mesela adetin 8. Gunu ilişkiye başlayın ve 2 gun ara ile ilişkiye girin..
Ve asıl onemli kısmına gelmek istiyorum..
Ilişki boyle olursa spermler geri cıkmıyor..
Benim gibi bilmeyen arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.. hsg yi ceken doktorum oğretmişti ve ben tam 5 ayda bu şekilde hamile kalmışım.. afedersiniz kopek pozisyonunda yapın ve yuz ustu yatıp ertesi sabah duş alın..
Buraya fotoğraf da atmak istiyorum..
Rahmi ters olanlar veya olmayanlar normal yolla senin cocuğun olur dediyse doktorunuz lutfen deneyin bunu... kendiniz de anlayacaksınız ki spermler geri cıkmıyor...
Inşallah birilerine vesile olayım diye konu acmak istedim..
Bu şekilde inşallah hamile kalacaksınız lutfen deneyin.... sebepsiz infertilite..
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- Bu şekilde inşallah hamile kalacaksınız lutfen deneyin.... sebepsiz infertilite..