Bilindiği uzere OZGUN makaleleri, OZGUN icerikleri Google amcamız cok sever, hedef kelimede sizi 1.sıraya taşıyacak olan en buyuk etkenlerden birisi ozgunluktur. Google'ın algoritması copy/paste siteleri hic sevmez. Ozgun icerikli siteler, ozgun paylaşımlar her zaman Google amcamızın goz bebeği olmuştur ve olmaya devam edecektir. Orneklendirme yaparsak ; Copy/Paste olayını YouTube'da ki unlem sorununa benzetebiliriz

Fazla uzatmayacağım arkadaşlar, elimde hemen hemen her konuya ait kendi yazmış olduğum hic bir yerde rastlayamıyacağınız İngilizce makaleler var. Boş zamanlarımda kitap okumayı cok severim, cok sayıda İngilizce kitaplar okudum ve gerek Phrases bakımından olsun gerek terim bakımından olsun cok şey oğrendim ve uzun bir sure once makale yazmaya başladım ve şu an tamamlamış bulunmaktayım.
Kesinlikle ve kesinlikle hic bir şekilde aynı makaleyi hic bir yerde bulamazsınız cunku tamamen ozgundur. Eğer bir sorunla karşılacak olursanız paranızı iade ederim buna şupheniz olmasın.
Her makalede en az 400 kelime vardır. Ortalama kelime sayısı 500'dur arkadaşlar.
Ucretlendirme:
Her makale başına 4 TL.
10 Makale = 35 TL
Toplu alımlarda indirim uygulanır.
Konuları fotoğraf olarak paylaşıyorum ;

Ornek olarak "blogging" klasorunun iceriğini sizlerle paylaşıyorum ;

Dipnot : İLK 5 KİŞİYE REFERANS OLARAK SADECE 2.5 TL !
Odeme Yontemleri : Garanti Bankası & Paypal
Muhammed Mağsum Gokyuz Hesap Numaraları | #masumgokyuz | HesapNO.com