Oncelikle hepinize selamlar Sosyal, bugun yeni almış olduğum Corsair Katar Pro'yu inceleyeceğim. İncelemeye başlamadan once @samotne Ciasteczka, @apaci Atcı hocalarıma tavsiyelerinden dolayı teşekkur etmek istiyorum. Şimdi fareyi incelemeye gecelim, oncelikle fareyi 6 Mart Cumartesi gunu Hepsiburada uzerinden 183 TL'ye aldım. Bugun, 10 Mart Carşamba gunu urun elime ulaştı.

Sizi mouse hakkında teknik detaylara boğmak istemiyorum o yuzden kısa bir şekilde ozet gececeğim. İcinde PMW3327 adında bir sensor kullanılmış, sensorler konusunda pek bilgili olmadığım icin pek bir yorum yapamayacağım. Boyutları ise cok buyuk değil aşağıya bir fotoğraf ekliyorum fikir sahibi olmanız adına. Eğer claw şeklinde tutmuyorsanız ve eliniz buyukse almanızı tavsiye etmem ama kucuk-orta ele sahip olanlara tam oturacaktır. Ayrıca mouse gercekten cok hafif, 69 gram, ve farenin sol tarafında 2 tane makro tuşu bulunuyor. Bu 2 makro tuşuna istediğiniz fonksiyonu atayabiliyorsunuz.

Surprizbozan: Mouse Boyutları

Makro atamalarını ve orta tekerin renk ayarını Corsair iCUE programı uzerinden kontrol edebiliyorsunuz, yalnız ben programdan pek memnun kaldığımı soylemem cunku makro atarken birkac sıkıntıyla karşılaştım, onun dışında renk ve DPI ayarlarını sorunsuz bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Surprizbozan: iCUE

Şimdi de mouse'nin kendi cektiğim fotoğraflarını ekleyeceğim. Birkac fotoğraf biraz bulanık cıkmış, kusura bakmayın.

Surprizbozan: Kutu

Surprizbozan: Mouse Paketlemesi

Surprizbozan: Mouse

Surprizbozan: USB Ucu

Surprizbozan: Işıkları Acık Bir Şekilde

Farenin eleştirdiğim bir diğer noktalarından biri ise kablosu dumduz bildiğimiz kablo, evet uygun fiyatlı bir urun ama yine de orgu kablo kullanılabilirdi diye duşunuyorum. Ayrıca Corsair logosu en azından daha dikkat cekici bir şekilde yerleştirilebilirmiş, onun dışında malzeme kalitesi olarak aşırı kaliteli olmasa da iş gorecek seviyede olduğunu soyleyebilirim.

Umarım fareyi almayı duşunen arkadaşların kafalarındaki soruları az da olsa cevaplayabilmişimdir ve bir fikir oluşmasını sağlayabilmişimdir. Bu arada bu benim ilk incelememdi o yuzden bazı yerlerde eksikler olabilir, idare ediverin azıcık