Ornek siteyi alttaki linkten inceleyebilirsiniz.
Tatlı Bir Cift Varmış...
Sitede sizin sectiğiniz bir muzik, slayt alanında 3 fotoğraf ve istediğiniz bir videoyu ekliyorum. Ve tabiki duygularınızı duşuncelerinizi sevdiğinize-eşinize soylemek istediğiniz şeyleri de ekliyorum.
Site 4 bolumden oluşmakta tek sayfa halindedir. Ustte muzikcalar ile istediğiniz muzik siteye girildiğinde calmaya başlamaktadır.(Muzikleri Youtube'den cektiğinden dolayı bazen reklam cıkıyor ama F5 yaptığınızda muzik oynatılmaya başlıyor.) Ayrıca flash eklentileri de sitede calışır durumda.
Bedava domain ve hosting ustune kuruyorum. Site adını da sizler belirliyorsunuz sadece sonunda alt alan adı olduğundan firmanın adına ait uzantı oluyor.
Elimde şu an tek ornek var, bir kac tane daha ekleyeceğim bir kac gun icinde buraya

İstenilen şeyler: 3 Fotoğraf, 1 Videonuz, Calmasını istediğiniz muzik, ve eşinize, sevdiğinize yazdığınız yazı.(Yazıyı ben yazabilirdim ama herkesin kalemi farklı, kendi sevginizi en iyi kendiniz anlatabilirsiniz

Fiyat olarak 10 TL'dir.
Odeme olarak sadece İş bankası ve paypalım var. İsteyenler PM atabilir, Ayrıca gun icinde teslim edebilirim.