İşlemci soğutucumuz 30 dakikalık test sonucunda maksimum 71 derece ulaştı. Ama 900 RPM donerken bu sonuclar normaldi.
2100 devirde bir test daha yaptım, 59 dereceyi gecemedi, tabii 2100 devirde gurultu duymamaya da imkan yok yani. Daha fazla soğuk istiyorsanız gurultuyu goze alacaksanız yani. Ben şu anda 900 devirde kullanıyorum. Aşağıda sizlere 900 devirken yaptığım test sonuclarını paylaştım. Bir goz atabilirsiniz. İlk fotoğrafta boştayken olan değerleri gosterdim. 900 devirde, unutmayın.
Bilerek buraya yazıyorum cunku 2000 deviri tam olarak test etmedim, 5 dakikalık teste tabii tuttum. 5 dakikalık test sonucunda 59 derecenin ustune cıkmadı, boştayken ise 30 derece altına inmedi. 900 devirlik test sonucları. Kutudan cıkan macun ile.
Bu goruntuler ise soğutucumuzun ilk kutu acılışından goruntuler.
Lutfen halıya laf etmeyiniz.
Bu son goruntumuz ise eski bir kasann icinde nasıl gozuktuğu.
Umarım sizler icin faydalı bir rehber olmuştur. Benim duşuncem Turkiye piyasasındaki en iyi Fiyat/Performans soğutucu. Bence 89 liraya daha iyi bir soğutucu yok. Tabi sizin duşuncelerinizi bilemem. Lutfen rehberimi kopyalayıp başka sitelerde yayınlamayınız. Yorumlarınızı belirtebilirsiniz.