Oncelikle selam. Bu benim 2. incelemem. Bu kulaklığı uzun suredir kullanıyorum ve incelemesini yapmak istedim. Oncelikle biliyorum ki Everest ve Rampage markaları kotu markalar. Yine de kullandığım kulaklıktan memnunum. Kulaklığı trendyol.com'dan 150TL gibi bir fiyata almıştım. Kendisi şu an trendyol.com'da indirimsiz fiyatı 250TL. Kulaklık guzel olsa da bu fiyata cok daha iyi kulaklıklar alınabilir. Şimdi kulaklığa gecelim, gozluk kullanan birisiyim. Biraz rahatsız etse de rahat bir kulaklık. Ses kalitesi oldukca iyi. Aşırı basslı troll videolarda ve CS:GO gibi ses kasma oyunlarında denedim ve guzel sonuclar var. Mikrofona gelirsek kısa ama aşırı iyi kaliteli bir mikrofonu var. Ben beğendim. Sağlamlık testine gelirsek 3 kez yuksekten duşurdum yanlışlıkla. 3'unden de sağlam cıktı. Kulaklıkta 2 adet Rampage logosu olan kırmızı LED'li yerler var. Rahat kulaklık.

İlk kez kulaklık inceliyorum ve bu 2 markanın kotu olduğunu biliyorum. Yine de alanlara ve alacaklara yardım etmek istedim. Bu fiyata daha iyi kulaklıklar bulunabilir. Ayrıca mikrofonu uzuyor mu yoksa kucucuk mu kalıyor onun hakkında bir bilgim yok. Eksik gectiğim yerler olabilir zamanla duzelir.

Dosya Ekleri 1_org.jpg 11,3 KB · Goruntuleme: 57