Oyun ve Uygulama Testleri:
Telefon yeni olduğu icin sadece bir kac oyunu test edebildim. Subway Surfers, Temple Run 2, Trafic Racer, Dolmuş Driver gibi oyunları sorunsuz bir şekilde oynadım. Sadece bir ara Subway Surfers oynarken, anlık bir kasma oldu. Sanırım o da uzun sure oynadığımdan kaynaklandı diye duşunuyorum. İnternette Asphalt 8 testi yapan vardı, fakat o kadar vaktim yoktu.
Uygulama ve internet hızı konusunda hic fena değil. Chrome'da dolaşırken herhangi bir kasma olmuyor. Fakat siteler arası gecirlerde, ufak bir kasma oluyor gibi.
Sıcaklık Değerleri:
Aralıksız 15-20 dakika civarı oyun oynadım ve sıcaklık 40-45 derece arasındaydı.
Aynı şekilde sosyal medya ve diğer uygulamalarda da uzun sure kullandıktan sonra 45 dereceyi gectiğini gormedim.
Pil ve Ekran:
Telefonu aldıktan sonra 4 bucuk saat kadar şarjda beklettik. Daha sonra parlaklığı orta duzeyde ve sadece Wi-Fi acık şekilde 3-4 saat kadar kullandım. Şarjı %62 oldu. Tabii bu zaman icinde uygulama indirdim, oyun oynadım ve sosyal medya da dolaştım. Bana gore iyi geldi.
Ekran kalitesi de gayet iyi. Oyunlarda ve videolarda net bir goruntu veriyor.
Kamera:
Arka kamerası 5MP olmasına rağmen, gayet iyi cekiyor. Fakat on kamera (selfie) icin aynı şeyi soyleyemiyeceğim. 1,5MP on kamerası var ve yeterince berbat.
Video cekimleri orta seviye kalitede yine de fena değil. 720p cozunurlukte kayıt yapıyor.
Ses:
Arama, bildirim, alarm seslerini cok beğendim. Birisi aradığında, cok cok gurultulu bir ortamda değilseniz, duymamanız mumkun değil.
Aynı şekilde karşı taraftaki kişinin sesi de net ve iyi geliyor.
Kutu ve Telefon Goruntuleri (Galaxy S4 ile cekildi):
Yardımları icin @-brky. ve @bilgehan Demirkaya 'ya teşekkur ederim.