Merhaba arkadaşlar. General Mobile Elite marka cihaz hakkında birazda olsa bilgi vermeye calışacağım.

Kutu ve icerik kendimindir. Cihazdan başka kameram olmadığı icin cihazın fotoğraflarını cekemedim...

Cihaz 9.7 mm kalınlığında, 156 mm yuksekliğinde ve 75 mm genişliğindedir.
5.5" Full HD LTPS, 401 ppi bir ekrana sahip. Bu dev ekranı Gorilla Glass 3 ile koruyor. 2.2 GHz Quad Core Snapdragon 800 işlemcisi ve 3GB RAM ile size guzel bir performans sunuyor. 16MP arka, 8MP on kamera ile fotoğraf kalitesi guzel denilebilir. Boylesine ozellikler varken cihazın 4.2 kullanması ve 2013 Ocak`tan beri guncelleme beklemesi ise daha cok şaşırtıcı.

Kutudan karşımıza Kulaklık, Şarj adaptoru, USB veri kablosu, Kullanma kılavuzu, NFC bandı, Telpa garanti kitapcığı, Jest olarak on cam koruma filmi, uc farklı kulak ucu aparatı ve sim kart acmak icin iğne cıkıyor.

(Fotoğraflar Discovery Elite cihazımla cekilmiştir.)

Sarj Adaptoru, USB veri kablosu ve kulaklık ayrı ayrı bantlanmış paketlenmiş halde kutudan cıkıyor. Duzen acısından cok guzel kutulanmış.

Kulaklık kalitesi cok iyi denemez ama iyi. Yani dinlediğiniz muziğin kalitesine gore gercekten guzel ses sunuyor. Kulak ici olması dışarıdan gelen sesleri iyi izole ediyor.

NFC bandı o kadar kullanışlı değil. Yani telefonunuzu sessize, toplantı moduna, ev moduna alabilmek icin bu bantları kullanmak bence sacma.

Ozet olarak bence telefonun değer fiyatı 699, 750TL olmalıydı. Hakettiği fiyat bu. Surekli donmalara, yeniden başlatmalara alışıksanız telefonla anlaşabilirsiniz. 32GB hafızanın 22`sini kullanabiliyorsunuz. (En kotusu bende oyledir.). Bundan daha once Samsung Galaxy S4 ve iPhone 4S kullandım. Fiyat olarak S4 ve Elite yakın fiyatlar. Buna verilecek parayla S4 alınabilir. Kamera performansı buna gore daha iyi. Ancak telefonunuzdan film izliyorsanız, oyun oynuyorsanız Elite iyi bir secim olabilir. Telefonum bir kez garantiye gitti garantide 2 gun durup geri geldi ve yapılan sadece telefona format atılması. Bunuda goz onunde bulundurursunuz. Ben onermiyorum şahsen bu telefonu. Onun fiyatına piyasada guzel telefonlar var. Bunun yerine diğer telefonlar tercih edilebilir. Aldığıma pişman etti mi? Evet etti.

İnceleme ve yorumlama bu kadar. Zahmet edip okuduğunuz icin cok teşekkur ederim.