14 Eylul 2019 Dan sonra hayatımın değişmesi ..
Eşimle evliliğimiz bir seneyi aşmıştı ve Artık bebek istiyorduk doktora gitmeye karar verdik cunku bizle beraber evlenen sonrada evlenen herkes hamileydi yada Doğum yapmıştı bu benı cok uzuyordu her ay o kanları gormek bana işkence gibi geliyordu ve cok uzuyordu cok icime atmıştım her ay acaba hamilemiyim diye adet gunumu bekliyordum cunku istiyordum artık bir gun gecikse bile test alıp yapıyordum allahın cezası testler hep negatif yanı tek cizgi cıkıyordu . Ailenin ilk gelini olduğum icin ilk torunu vermek istedim ama başaramadım 14 Eylul Cumartesi gunu yanı kaynımın kınasının olduğu gun doktora gidicekti Eşim ben 6 Eylul ’de gitmiştim doktor herşeyimin normal olduğunu soylemişti eşinize test uygulayalım demişti abisinin kınasının olduğu gun 14 Eylul benı kahretti Eşim testi verdi spermiogramcıyı bekledik beklenen sonuc icime birşeyler doğmuştu doktor un bizden once bir hastası vardı ve hasta kadının karnında bir bebeği iki tanede yanında vardı onlar cıktı sıra bana geldi doktor anlatıyor işte şoyle boyle uzulmeyin tek care tup bebek dedi o an olmek istedim birden sucu eşime atmak istedim fakat Allahtan gelen bişeydi o da istemezdiya boyle olsun nasıl ağlıyorum doktorun son dedikleri hic duymadım bile ve o gun hicbişey yokmuş gibi duğune gidicektik hayatımın en kotu gunu birinin en guzel gunuydu kahroldum yol boyu ağladım bittim dedim artık dunyadan ilişkisini koparmış gibiydim koye gittik annesine soyledim bişey olmaz olur dedi daha tup bebek nedir onu biliyormuydu acaba hazırlandık kuafore gittik sac baş makyajlarımız yapıldı hic bişey yokmuş gibi herkes guluyor eğleniyor benim icim kan ağlıyor bebekli anne gorduğumde ağlamamak icin kendimi zor tuttum o gun oyle bitti daha ertesi gun duğune gittik herkes normalde ama ben bitiktim. Sonra hergğn eşime ne yedirsem artsa bu değerler diye araştırma yapıyordum gece gunduz kahroluyodrdım ona belli etmemeye calışıyorum bir yandan doktor araştırmaya koyuldum tup bebek icin ama sonra vazgectim ..hemen tedavi olmak istemedim 5 6 ay eşime surekli araştırma yapıyordum internetten bir hoca cıktı karşıma Kaan aydos icimde cok guzel bir umut oldu Kaan hoca hemen randevu almaya koyuldum tabiki boyle doktorlara hemen ulaşamıyorsun kac gun aradım en sonunda ulaştım nimet hanım bana 2020 Mart ’ın sonuna randevu verdi aradığımda ocaktı cok mutlu oldum randevu aldığım icin belki hamşle kalsam o kadar sevinemiycektim daha sonra tekrar aradım Şubat 11 de gelin dedi havalara uctum kaann hoca benim icin mucize gibiydi o ara kardeşim ayağını kırdı ona bakıyorum 11 Şubat geldi cattı guzelce hazırlandk tuncerle jilet gibi olduk duştuk yola erkenden gidelimde ilk bizi alsın beklemeyelim umuduyla 2 gibi oradaydık Kaan hoca 5 gibi geldi ilk bizi aldı girdik odasına titriyorum heycandan eşimi kontrole goturdu geldiler benım kalbim pırpır tabiki sonuclara baktı ilac tedavsi dedi 6 ay normal gebelik dedi her ay ilac alıyordum belki bu ay bu ay diye her ay adetimi bekliyorum gelmesin diye her adetten once kendımde belirti arııyorum hamilelik belirtisi bu ay 6 . Ayımızdı hala gelmedi Ve ben bu duruma cok uzuluyorum artık aşılama başlıycam benden sonra evlenenler cocukları yaşına geldi ama ben her bebek mağazasının onunden gecerken gozlerim doluyor ağlamaklı oluyorum rabbim bize de ver diye diye ben bu duruma cok uzuluyorum ama Eşim uzuluyormu bilmiyorum cunku benim boyle bi sıkıntım varken o hala Beni uzuyor yıpratuyor yalan soyluyor belkide Allah bzim ilerimizi gormediği icin bebek vermiyor ona kadar geldim artık cunku Kaan hoca 6 ay normal gebelik dedi Bugun 15 Ağustos 12 Ağustos ta kayınvalidem aradı Kızım sana bişey soylucem uzulme diye soyle anne dedim gizem hamileymiş dedi o an hıckıra hıckıra ağlamak istedim ama napayım veren Allah alan Allah belki birgun bana da verir ben hep o gunu bekliycem umutla gelmeden bile sevebiliyorum onu hep bekiycem benı cok bekletme annecim ..