Şimdiye kadar kullandığım note serileri icerisinde ilk defa kılıf kullandığım model Galaxy Note 4 oldu. Hic aklımda yokken kenar kısmındaki metal cercevede kendiliğinden oluşan ufak cizilmeler beni kılıf secimine zorladı. Bu cizilmenin nedeni kalitesiz materyalden uretildiğinden mi bilinmez ancak şunu kesin soyleyebilirim Galaxy Note 4'u kesinlikle kılıf ile kullanmak gerekli.

Bu kılıf piyasada olan silikon kılıflar gibi bukulmuyor. Arka tırtıklı bolum sert, yanlar ise polikarbon materyalden uretilmiş. Note 3'teki deri hissiyatı bu kılıfta da gecerli. Yan kısımlarda da cok az bir yukselti var. Bu fark cihazı yuzustu koyduğunuzda ekranın yuzey ile temasını engelliyor. Ayrıca arka kısmında kamerayı koruması icin 1 mm capında bir yukselti var. Kesim olarak mukemmel oturuyor ve telefonu asla kalınlaştırmıyor. Kılıfsız kullanıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Cebe koyarken zorlanma gibi bir durumda yaşanmıyor. Kullanım acısından da kesinlikle rahat. Kadifemsi ic yuzeyi ile kılıfın kullanımı sırasında cihaza en ufak bir hasar vermemesi sağlanmış. Kılıf, butun tuşları tamamen kapatıyor ve kullanım acısından ise hic bir zorluk yaşatmıyor. Temizliği ise gayet basit, ufle gitsin. Şuan kılıf uzerinde cizilme gibi bir hasar yaşamadım.
Siyah, kırmızı ve mavi olmak uzere 3 renk seceneği mevcut. Ben mavi olanından aldım. Fiyatı ise 59 lira. Alacak olanlara tavsiye ederim. Spigen gibi telefonu patatese cevirmiyor ve yarı fiyatına.