Tup bebek yaptırma nedenleri aşamalarını gecerek kısaca ozet gecerek başlıyorum. Ilk tup bebek tedavimde olumlu yanıt aldım ama 5 aylıkken malesef kaybettim. 2.denememizde kimyasal oldu.3,4,5 negatif gitmediğimiz hastane doktor tedavi yontemi kalmamıştı.Tum kadınların korktuğu o masaya yuzlerce kez yattım, insanların tek iğneden kactığı o iğnelerin yuzlercesini kendime ellerim titreyerek gozlerim dolarak yaptım, kac kez ameliyathanelerde bayıltılıp ayıltıldım sayamadım,her transfer sonrası karnımı tutarak yurumem işin tuzu biberiydi bu tıbbı yonunun bir kısmı işin en zoru psikolojik aşamasıydı. Cocuk ne zaman Allah sizede versin soylemlerine boğazımda yumru oluşarak nasip demem, her hamile gorduğumde icimin cız ederek ama aynı zamanda hayal ederek ona bakmam, eşimin bebek mağazalarını gormemem icin yaptığı insanustu gayretini boşa cıkarmamak icin uğraşmam,geceleri gizli gizli saatlerce ağlayarak sitelerde dolaşmam,umutsuzluğa kapılıp aynı anda umut etmem , acaba bende anne olacakmıyım diye surekli kendime sormam,her ezanda tek duam ve bunun gibi birsuru şey evet guzel anne aynı senin gibi bu surecte olan tum kadın gibi... bunu yaşayan bilir yaşayan anlar..6. Tedavimde eşimle bir karar aldık bu sondu maddi manevi her yonden tukenmiştik son umut kırıntısıydı veeeee evet sonuc pozitif ve Allaha şukurler olsun ikiz kızlarım oldu