İncelemeden sonra ankete katılırsanız sevinirim.
Kutu
Motospeed V200 guzel bir kutuda geliyor on kısma mousemiz konuşlandırılmış arkada kısımda ise urun hakkında kucuk bilgilendirmeler bulunuyor farklı dillerde.
Kutu İceriği
Kutudan 1 adet mouse 1 adet kullanma klavuzu ve 1 adet garanti belgesi cıkıyor
Tasarım
Tasarım olarak a4techoP620D Mouse'ye benziyor Biraz'da Logitech G102'ye benziyor
Motospeed V200 pembe mavi renk secenekleri ile birlikte gelmektedir mavi olan bana biraz su yeşili gibi geldi.
Kablo Ve USB Uc
Motospeed V200 1.7 metre uzunluğunda kumaş pembe paracord bir kablo ile geliyor kablonun 1.7 metre olmasına kucuk bir eksi veriyorum ve kablo bir tık kalın olduğu icin mouse kablo tutacağına oturmadı bunada bir eksi veriyorum
USB uc olarak Motospeed V200 altın kaplama bir uc ile geliyor benim icin cok onemli bir şey değil USB ucuna Motospeed logosu koyulmuş bunu beğendim.
Tuşlar Ve Switch'ler
Motospeed V200 toplam 10 adet tuş ile geliyor bu tuşların 8 tanesi yazılım uzerinden proglamlanabilir geri kalan iki tuş mousenin alt kısmında bulunur bu tuşlardan bir tanesi ile RGB modlarını ayarlayabiliyoruz diğeri ile de 3 profil arasından geci yapabiliyoruz.
Switch olarak Omron mikro 20mn tıklamalık Switch'ler kullanılmış.
Sensor
Motospeed V200 PMW3325 sensor ile geliyor bu sensor 100 IPS 20G 1000Hz değerlerine sahiptir sensor 5000 DPI yazılım ile 10 bin DPI olabiliyor 5 bin DPI organik 5 bin DPI ise yazılımsal
Sensor gayet iyi giriş seviyesi icin ama 180TL 180TL'ye PMW3327 veya PMW3360 sensor gormek isterdim cunku bazı rakipler biz bu sensoru sunuyor.
Skates
Motospeed V200 2 adet kucuk 1 adet orta buyuklukte skates ile geliyor skatesler beni hayli şaşırttı kaydırması cok iyi hatta bazı buyuk skateslerden iyi
RGB
Motospeed V200 16.8 milyon rengi destekliyor mousenin alt kısmında fareyi cevreleyen bir RGB şerit var ust kısımda ise Motospeed logosu ve scrool tuşunda RGB aydınlatma bulunuyor ama maalesef Motospeed logosu ve scrool tuşundaki RGB aydınlatma alt kısımdan bağımsız kendi kafalarına gore yanıyorlar bunu duzeltmenin maalesef bir yolu ben bu noktaya eksi verdim.
Yazılım
Motospeed bence yazılım anlamında guzel yazılımdan RGB modlarını profilleri DPI ve daha bircok ayarlama yapabiliyoruz.
Eksileri
1 Kablonun 1.7 Metre Olması
2 Kablonun Bir Tık Kalın Olması
3 Alttaki RGB Şerit İle Motospeed Logosu Ve Scrool Tuşundaki RGB'nin Bağımsız Olması
Bunun dışında benim eksi vermek istediğim bir nokta yok
Alınır mı? Alınmaz mı?
Bence 180TL'ye Alınabilir tabii ki de Başka Mouselerde Alınabilir Bu Fiyata Bir Suru Rakibi Var Rampage sector Trust kudos Logitech G102 Corsair Katar Pro Rampage defilade rush RM91 Gamepower Ursa Gamepower icarus Rampage Triumph Rampage defilade Gibi Daha Sayamıyacağım Bir Suru Rakibi Var. Merak Ettiğiniz Sorular Varsa Sorabilirsiniz. Bu Arada Urun Elime 15 Gunde Ulaştı 16TL Vergi Odedim.
Urunun Videolu Bir Şekilde İncelemesini İzlemek İsterseniz Videomu İzliyebilirsiniz.
Dosya Ekleri