Selamlar herkese. GeForce NOW, 3 gun once acıldı ve ilk deneyimlerimi sizlere sunacağım. Bekleme sırası gercekten cok uzun suruyor. Sure tuttum, ortalama 55 dakika, 1 saat 5 dakika arasında size sıra geliyor. Bu biraz can sıkıcı. Biraz değil bayağı sıkıcı. Sabırlı biri değilseniz hic girmeyin derim

. İnternetim iyi olduğu icin oyunları 1080p 60FPS oynayabiliyorum. Bu harika bir şey. İlk girdiğimde CS:GO oynamıştım. Oyun bayağı akıyordu. Gecikme de yoktu. Rahatca oynayabildim. İlk 1 saatin sonunda biraz sinirlendim. Mac sırasında sure bitti ve oyundan attı. Tekrar girmek isteyince sıra beklemem gerekiyordu. 1 saatte CS:GO oynanmaz. Hele ki rekabetci girdiyseniz ve rekabetci'lerde bayağı uzun suruyor, oyunun ortasında oyundan atabilir. Ama eğlenme amaclı oynayacaksanız sıkıntı olmaz. Diğer rekabetci oyunlar icinde dediklerim gecerli. Orneğin Fortnite, Apex Legends gibi oyunlar. Cok uzun suren maclar olabiliyor oyunun ortasında atılmakta can sıkıcı. Onun dışında hikayeli oyunlar oynanabilir. Evet yine 1 saat bekleyip, 1 saatin sonunda atılıyorsunuz ama tekrar kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Sırf CS:GO, Fortnite gibi oyunlar icin kullanacaksanız hic denemeyin daha iyi.
İnternetimin hız değerleri;
Download: 44.59
Upload: 7.66