merhaba arkadaşlar istanbul ve değişik şehirlerde şubesi olan bahceci kliniğinin ANKARADA'da şube actığını oğrencdim konutum bilgi aldım acılmışlar fakat henuz muayneler başlamamış. gorev yapan iki doktoru varmış biri istanbuldan geliomuş diğeri ankaradaymış zaten yıllardır. gidip yuzyuze goruşen daha ayrıntılı bilgisi olan yada tedavi olmaya başlayan var mı cok m erak ediyorum ve bu grubu acıyorum ben iki defa başkent de tedavi gorup başarısız oldu ve 3. icin istanbul bahceci duşunurken anrakara acıldığıunı duyunca daha yakın olduğu icin oraya mı gitsem dedim ama kararsız kaldım gidenler varsa bilgi vermek maclşı lutfen yazabilir mi sayfası da var ankara bahceci kliniği olarak
Bahceci Ankara Tup Bebek Merkezi

Bahceci Sağlık Grubu, uluslararası ağına bir yenisini daha ekledi; Ankara Tup Bebek Merkezi, cok yakında Cankaya ’da acılıyor. 21 yılda 40.000 ’in uzerinde bebeğin dunyaya gelmesini sağlayan Bahceci, ureme tıbbı alanındaki engin deneyimini başkentimize taşıyor. Prof. Dr. Mustafa Bahceci onderliğinde tup bebek ve kadın sağlığı alanında dunyada kullanılan son teknolojilerle hizmet veren kurumumuz, Avrupa standartlarının uzerinde bir başarı oranına sahip.

Son yıllarda hızla artan infertilite (kısırlık) sorununa, yardımcı ureme teknikleri, tup bebek yontemleri ve ureme cerrahisi uygulamalarıyla cozumler uretiyor. Kişiye ozel tedavi yaklaşımı ve bilimsel gelişime katkı sağlayan uzman kadrosu sayesinde Newsweek tarafından dunyanın en iyi uc tup bebek merkezinden biri secilen Bahceci, ESHRE ve Expermed gibi uluslararası platformlarda yer alan bilimsel calışmalarıyla da one cıkıyor.

Engin tecrubesini, teknoloji ve bilim alanında dunya standartlarındaki gelişmiş altyapısı ile birleştiren Bahceci Sağlık Grubu, Ankara Tup Bebek Merkezi ’nde dunya standartlarında Embriyoloji Laboratuvarı, en son geliştirilen ultrasonografi cihazları, laboratuvarlar, ameliyathaneler ve toplam 7 yatak kapasitesine sahip konforlu hasta odalarıyla hizmeti ayağınıza getiriyor.

Her 2,5 saatte bir Bahceci bebeği dunyaya geliyor. #BirliktenBebekDoğar

Verilen Hizmetler
İnfertilite ve Tup Bebek Kadın ve Erkek Kısırlığı Değerlendirilmesi Yumurtlama Tedavisi Aşılama – İnseminasyon (IUI) Tup Bebek (IVF) Mikroenjeksiyon (ICSI) Embriyo Tıraşlama (AH) Preimplantasyon Genetik Tanı (PGT) Embriyo Dondurma ve Saklama İlacsız Tup Bebek (IVM) Blastokist Transfer (5.gun transferi) Yuksek Buyutme ile Secilmiş Sperm Mikroenjeksiyonu(IMSI) Kanser hastalarında Fertilitenin korunması Erkek Ureme Sağlığı Erkek İnfertilitesi İlac Tedavileri Erkek İnfertilitesi Cerrahi Tedavileri Micro -TESE Micro – MESA TESA Jinekoloji Periodik Kontroller Jinekolojik Cerrahi Estetik Cerrahi Gebelik Takibi ve Doğum Riskli Gebelik Takibi Sezeryan ve Normal Doğum Laboratuvar Genetik Preimplantasyon Genetik Tarama Preimplantasyon Genetik Tanı (PGT) Kapsamlı Kromozom Taraması (aCGH) ERA Testi Endoskopik Cerrahi Laparoskopi Histereskopi Adres : Balgat Mh. Ziyabey Cad. 1416. Sk. No:10-10A Cankaya – Ankara