Oncelikle ilk makalemdir. Eleştiriye acığım, beğendiğiniz ve beğenmediğiniz noktaları yazınız.
Yıllardır suren bu kavgaya cozum getireceğine inandığım bir konu acmaya karar verdim. Sonuc olarak ben dahil bircok kişi PS4 ve X1 arasında kalmıştır. X1 kesinlikle cok ekonomik destekcisi ve kaliteli bir konsol. PS4'un de exclusive oyunları insanı yoldan ceviriyor. Şimdi başlayacak olursak once X1'i ele alalım isterseniz.
Xbox One'ın pozitif ve negatif yanları;
+Fiyatı gercekten ulaşılabilir bir rakam. PC'ye parası yetmeyen kullanıcılar icin bir cozum yolu.
+Oyun kolu muazzam derecede konforlu.
+Game Pass sistemi ile duşuk bir ucretle aylık 200'e yakın oyun oynayabiliyorsunuz. (W3, Skyrim, R6 gibi oyunlar.)
+İşletim sistemi kullanışlı ve kolay.
+İndirimler cok fazla, mağaza gercekten ucuz. Her ay indirim oluyor.
+Kardeşlik sayesinde oyunları arkadaşlarınızla ortak alarak ucuza getirebilirsiniz.
-Oyunları PC'de oynayabileceğiniz oyunlar. Ozel oyun yok.
-Ucretsiz oyunlarda bile Online oynamak icin Gold Live istiyor.
-Oyunlarda Turk bir hayli az.
-Oyun koluna pil yetişmiyor ve USB kısmı cok hassas, duzgun kullanmazsanız bozulabiliyor ve pille kullanmaya mahkum kalabiliyorsunuz.
-Elden cıkarmak zor.
PS4'e gelecek olursak;
+Exclusive oyunları muazzam derecede guzel.
+Dublajlı bir suru oyun var.
+Ucretsiz oyunlarda Online icin Plus istemiyor.
+Plus her ay oyun dağıtıyor.
+Turk cok fazla, arkadaşsız kalmazsınız.
+Coğu internet sitesinde PS4 oyunu satılıyor.
+Oyun kolu şarjlı.
+Elden cıkarması kolay.
-Mağaza cok pahalı.
-Konsol cok pahalı.
-Oyun kolunun pili 2 saatte bitmiş oluyor.
-Eski serilerde ısınma sorunu ve Red dots hatası olabiliyor.
Kısaca ozetlersek iki konsolunda eksi ve artı yonleri bunlar. Buraya kadar nesnel yaklaştım ama fikrimi belirtmem gerekiyor.
Ben bir Xbox One S kullanıcısıyım. Aldığım 4 ay gercekten beni tatmin etti. Cunku ucuz ve ulaşılabilir. Fakat artık hicbir oyun kalmadı ve arkadaş bulamıyorum. Tek başına oynamak gercekten sıkıyor. Elden cıkarmaya calışıyorum ve satılmıyor. Tercihim olsa o zaman 300TL fazla verip PS4 alsaydım diyorum.
Okuyanlara teşekkur eder ve saygılarımı sunuyorum. İyi forumlar!
[Karşılaştırma] Xbox One vs PS4
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- [Karşılaştırma] Xbox One vs PS4