Merhaba arkadaşlar,
Bu yazmış olduğum 2. makale ve sizlere 19.01.2021 tarihinde aldığım (53 gun) ve kullanmaya devam ettiğim Logitech G305 Lightspeed Kablosuz fare deneyimlerimi anlatacağım.
Urunu itopya.com uzerinden 321 TL ye aldım.

Beğendiğim Ozellikleri
Kutu iceriğinden cıkan Duracell pil ile birlikte kullandım şarjı tam 52 gun dayandı. Daha uzun sure de gidebilirdi ben takılmaya başlayınca pili değiştirdim. (Yuksek performans modunda kullandım.) Fareyi kullanırken hicbir gecikme hissetmedim. 1 adet AA pil ile calışabiliyor. 2 adet ayarlanabilir makro tuşu bulunuyor. Orta boy bir elim var elime tam oturdu denebilir. Ust seviye sayılabilecek G Pro modeli ile aynı sensoru kullanıyor. Tıklama hissiyatı fena değil. Beğenmediğim Ozellikleri
Logosu cok cabuk siliniyor. Alalı 52 gun oldu şimdiden logonun rengi soldu. Kendimce bir cozum yolu buldum logonun uzerine kucuk şeffaf bant yapıştırdım. Bu sorun G29 da direksiyonun ortasında duran mavi şeritte de vardı. Onu da bantlayarak soyulmasını buyuk olcude azaltmıştım. G502'den sonra mouse bana cok hafif geldi. RGB aydınlatmasının olmaması benim icin eksi puan. Beyaz rengi siyah olana kıyasla piyasada daha zor bulunuyor. G Hub uygulaması uzerindeki pil seviyesi yanlış gosteriyor. Ulkemizde maalesef sadece siyah ve beyaz modeli var. Sadece sağ ele uygun olarak tasarlanmış. Ozet:
Yuksek hızı, gecikmesiz kablosuz performansı, hafiflik(sevmediğim bir ozelliği olsa da), tıklama hissiyatı, ele oturması ve uzun pil omru ile kablosuz fare almak isteyenlere tavsiye edebileceğim guzel bir fare.

Kutu İceriği:
Surprizbozan: (Fotoğraf bana ait değil)

G305 AA Kalem Pil USB Alıcı USB Alıcı uzatma kablosu Kutusu:
Surprizbozan

Logonun Son Hali:
Surprizbozan:

Logitech G Hub:
Surprizbozan

Teknik Ozellikleri:

Daha detaylı inceleme icin Technopat "Logitech G305 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Faresi İncelemesi" videosuna goz atabilirsiniz.

İnceleme ve deneyimlerimi anlattığım makalemin sonuna geldik. Bu benim ikinci makalem. Sonuna kadar okuyan arkadaşlara teşekkur ederim. Hatalarım icin ozur dilerim. Herkese iyi gunler iyi sosyaller.