iyi gunler dr. bey..yazım baya uzun olucak şimdiden kusura bakmayın..
5 gebelik kaybım var ve artık daha fazka acı cekmemek adına tup bebeğe karar verdik..
1. gebelik 13 haftalık kalp atışları durdu kurtaj oldum.
2. gebeliğim 20 haftalık gelişim geriliği ve su azlığı nedeniyle sonlandı.sonlanmadan once sıvı alındı sıvının sonucunda 69,xxx (TRİLOİDİ) cıktı dr. doğsaydı ozurlu olacağını soyledi..normal doğumla alındı..
3. gebelik 9 hafta kalp atışları durdu kurtaj oldum.
4. gebelik 5 hafta kimyasal duşukle sonuclandı..
5. gebelik 9 haftalık boş gebelik ve kurtajla alındı..
en son kurtajım 7 aralıkta oldu..
ve biz 3. gebelikten sonra araştırmaya girdik eşim askeri personel gatada yapıldı araştırmalar..
genetik araştırma,kromozon testi,hemotolaji ve yapılması gereken ney varsa yapıldı ve şansızlık olduğu tekrardan hamile kalmamı soylediler..
ucuncuden sonrada olanlar kimyasal ve boş gebelik oldu..
dr,um hamile kaldığım zaman kan sulandırcı iğne (claxsan 04) ve bebe aspirini( coraspin) kullanmamı soyledi bunları kullanmama rağmen yine şansızlık oldu..
şimdi eşimle karar verdik ve tup bebek yaptırmak istiyoruz..benim sormak istediğim yeni kurtaj oldum ilk adetimden sonra tup bebeğe başlayabilrimiyiz yoksa biraz beklemekmi gerekir..belki acele ettiğimi duşunuceksiniz ama artık bende en kısa zamanda sağlıklı bebeğimi kucağıma almayı istiyorum..6 yıllık evliyim ve bu kayıplar bizi baya uzdu..asıl sormak istediğim şey tup bebektede aynı sorunu yaşarmıyız...
sorumu cevaplarsanız cok memnun olurumm şimdiden cok teşekkurler...
5 gebelik kaybı ve bu kayıplardan sonra tup bebek kararı..
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- 5 gebelik kaybı ve bu kayıplardan sonra tup bebek kararı..