Kızlar selam herkeze beni bilenler biliyor martta tup bebek surecine başladık turkiyede sonrasında corona felan derken uzadı .. iki aydır erteleme oluyor değişik sebeblerden dolayı .. artık ertelenme olmasın piskolojikmen beklemekten coktum .. sureci bilenler bilir cok zor alsında iğnesinden tutunda zorluklarına kadar .. benim derdim şu akıl alabilecek bir diş hekimi yada bunu yaşamış biri varsa bana yardımcı olsun lutfen .. ben şuanda regl donemindeyim yani allah kısmet ederse onumuzdeki regl donemi 33/35 gun sonra başlıycam yine bişey cıkmassa transfer hazırlığına .. bu ay diş imlantasyonu ilk kısmı yapılsa diye duşundum diş dipleri yayılmadan ..hatta pazartesi hemen gidip bu hafta yapılmasını rica ediceğim alt vida kısmı yani , iyileşme suresi hadi 2 hafta olsun sizce onumuzdeki regl donemi transfer olabilirmi yada olmazmı ? Duşunmekten bi hal oldum . Vida takılması durumunda diş kokleri yayılmaz hem olası bi hamilelikte 9 ay boyunca aceba diş implantasyonu olurmu diş dipleri yayıldımı aceba ya yapılmassa diye duşunmeme gerek kalmaz .. ya nolur bana bi akıl verin .. bu konuyu nereye acacağımı bilemedim Mune ne ağız ve diş sağlığı kısmına uyuyor ne tup bebek kısmına .. senden ricam burada kalması zira en cok bu kısım okunuyor Şimdiden herkeze teşekkur ederim