Kulaklık mukemmel otesi net ses veriyor. Hicbir ses birbirine karışmıyor. Bass'ları Q10 kadar guzel. Mikrofonu hafif bir dip ses haric (irkac ufak ayarla halledilir.) Cok net ve guzel. Arkadaşımda 10 dakika kadar denemiştim ama pek emin olamamıştım. Şimdi kendim aldım. Arada 300 liraya duşuyor ama bu 300 liraya hayli hayli değer. 400 lira da ideal bir fiyat. Şu an elime geceli 30dk falan oldu. Burn-In suresini tamamlamamasına rağmen bu kadar memnunum. Gerisini siz duşunun. Kutu iceriği ve dizaynı gayet şık. Kablosu ve kalitesi gayet sağlam ve guzel. EarPods CX80S ve hatta HyperX Cloud Earbuds'ın hem muzik hem de oyun anlamında kat kat onunde. Son aldığım 2. EarPods'umu şu an iadeye gonderiyorum cunku hem mikrofonu bozuk geldi hem de sesleri garip bir şekilde cok kotu. Benim 3 yıldır kullandığım EarPods'la alakası yok desem yeridir. Buradan EarPods onerdiğim insanlardan ozur dilerim. Neyse ki kendi sayfasından aldığınız durumda hijyen urunu demeden geri alıyorlar. CX300S'in yarın mikrofon testini de ekleyeceğim. Cok memnunum ve şiddetle oneririm. Bundan sonra da Sennheiser ve Bose haric kulak ici kulaklık almayı duşunmuyorum. Bir ara KZ de deneyip onun yorumunu da yaparım inşallah.
Dosya Ekleri

IMG_20210310_193850.jpg 247 KB · Goruntuleme: 85