'Antidepresan' etkili ritimleriyle Cizgi, "Arbede" albumuyle dinleyeni yatıştırmayı başarıyor...
Vokalde M. Eren Cevik, gitarlarda Cem Saydam ile Bulent Buyukgural, bas gitarda Onur Bayer ve davulda Doruk Andic'ten oluşan Cizgi Grubu, ilk albumu "Arbede"yi Avrupa Muzik etiketiyle yayınladı.

2015 yılında Ankara'da kurulan Cizgi'nin "Arbede” albumundeki şarkılar, ic mimar M. Eren Cevik ve mimar Onur Bayer’in birlikte calıştıkları, aynı zamanda studyo olarak kullandıkları ofislerinde hazırlandı. "Cizgi” isminin profesyonel mesleklerinin muziğe yansıması olduğunu belirten ikiliye daha sonra diğer arkadaşlarının da katılmasıyla grup tamamlanmış oldu.

Albumdeki tum şarkıların aranjelerini, San Francisco’da ses muhendisliği eğitimini tamamlayıp gruba gitarist olarak katılan Cem Saydam yaptı. 12 yıl boyunca hazırlanan 50 civarı eser arasından secilen 7 şarkı ile muzikseverlere sunulacak olan "Arbede”de; "Değişik”, "Adam Oldum Ben Kocaman”, "Miş Mişim”,"Kurşun Kalem”, "Kokoş”, "İşte Bu Hayat” ve"Bana Nazır” isimli şarkılar yer alıyor.

Cizgi, bir de surpriz yaparak albumun tamamını YouTube uzerinden de dinlemeye actı...

https://youtu.be/hzTJBRSfhS0

Kaynak