Stok Durumu
iPhone 6 - Stok sorunuz ? 1300 TL
iPhone 6s - Stokta sorunuz ? 1600 TL
iPhone 6s + Stok sorunuz ? 1900 TL
iPhone 7 - Stokta sorunuz ? 2400 TL
iPhone 7 + Stokta sorunuz ? 2700 TL
Notlar
* Cihazlarda facetime bulunmaktadır ve yurtdışı menşeilidir.
* Urun stokları gun icerisinde değişiklik gosterebilir, lutfen pm ile ulaşmayı tercih ediniz.
* Urunlerin renk stokları bulunmayabilir lutfen pm ile ulaşınız.
* Urunler odeme alındıktan en gec 24 saat icerisinde kargoya verilir.
Odeme turu : Vakıfbank & Halkbank havale - eft
Sık Sorulan Sorular Eklemesi
1 ) Fotoğrafta paylaştığım urunler acık kutu-dilerseniz 250 TL kadar fark ile kapalı kutu telefonda getirebiliyorum.
2 ) urunlerim kesinlikle swap, 2. el değildir. tamamı 0dır. İkinci el veya swap telefon satmıyorum.
3 ) Herkese kayıtsız fiyatı veriyorum. Kayıt insiyatifiniz dahilinde. Gelen telefonlarımın tamamı kayıtsız. Kayıt isteyen arkadaşlar ozellikle belirtip +300 TL odediğinde kayıt yaptırabilir.
4 ) Kayıdı yakın zamanda yurtdışına cıkmış kişilerin pasaportuna yapıyorum. Bir aksilik cıkmaz fakat oldu ki bir hata cıktı kayıt silindi vs vs. İlk 5 ay icerisinde kayıtınızı tekrar UCRETSİZ yenileme garantisi veriyorum.
5 ) Urunler facetime bulunan uluslar arası 1 yıl garantisi olan apple urunleridir. Cakma-Replika değildir. Turkiye en son uluslar arası garanti listesinden cıkacaktı. Konuya vakıf değilim. Turkiye cıktı ise bile urunlerin 1 yıl uluslar arası garantisi bulunuyor.
6 ) Aksini belirtmediğim surece urunlerimi konuda paylaşıyorum. Elimde olan stokları konuda guncelliyorum.
** Eğer kesin alıcı iseniz dilediğiniz model telefonu en gec 3 gun icerisinde getiriyorum. Siz de hak verin ki her modeli getirdiğimde satamayabiliyorum. Ozel siparişlere bu uygulamayı yapıyorum.
Multi Konu ve Referanslar