Yaklaşık 1 yıldır Avrupa sunucusunda Basic pakette oynuyordum. İlk on kayıt yaptıranlardan olduğum icin fiyatlar acıklandığı gun paketler benim icin satın alıma acıldı. 75 TL olan Premium paketi satın aldım. Oncelikle internet hızım 10 Mbps, 10 Mbps onerilen hızın altında evet ama işler aslında internet hızına gore değil interneti kac kişinin kullandığına bağlı. Misal ben test etmek icin evdeki butun elektronik aletlerden Wi-Fi'yi kapattım ve oyuna girdim. Sonuclar beni şaşırttı, resmen 10 Mbps ile yağ gibi oynuyordum. Diğer turlu test ettim ve telefonumdan video actım, sonuc beklediğim gibi her şey piksel gorunuyordu. Yani size onerim "İnternet hızım duşuk, oynayamam." demeyin benim yontemi deneyin ona gore karar verin.
Şimdi goruşlerime gelelim.
-Gecikme gercekten gozle gorulur bicimde azalıyor.
-İddia edildiği gibi butun oyunlar 60 FPS bir şekilde RTX acık oynanabiliyor. Sistem oynayacağınız oyuna gore ekran kartını ayarlıyor. Ben Destiny 2'ye girdiğimde bana RTX 2080 ekran kartını verdi. Dying Light oynarken ise RTX 2060 veya 1080 ekran kartı verdi. Size hangi ekran kartını verdiğini gormek icin oyuna girince "Control+alt+F6" kombinasyonu ile ekran kartı ve ms değerlerini gorebilirsiniz.
Merak edenler icin 10 Mbps ile Dying Light oynadım ve videosunu GeForce NOW uzerinden cektim, goruntu kalitesine bakmak istiyorsanız videoyu izleyebilirsiniz. Oyunda cok fazla kol ve kafa kopma sahnesi vardır, rahatsız oluyorsanız izlemeyiniz!
GeForce NOW GAME+ deneyimlerim
İncelemeler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- GeForce NOW GAME+ deneyimlerim