Belki bilenler vardir ben bebek icin ugrasanlardanim. Tup bebekle ilgili tum konuları itina ile okurum hep.
O kadar cok bilgi edindim ki bu konularla ilgili hepinize tesekkur ederim.
Şimdi transfer adimina geldik.Cok heyacanliyim ve korkuyorum.
Hizlica ozet geceyim amh rezerv azlığı sorunum var eşimin de sperm sayi ve hızı kotu. Kesinlikle tup bebek dediler.
2 kez opu oldum 3 embriyom var 3. Gun olan.
18 ağustos transfer gunum. Dr dediki 3 embriyo da 17 agustos gunu cozulecek ilerleyen 2si transfer edilecek ilerleme olmaz ise tansfer iptal edilir dedi. 3 u de ilerler ise kalan 1 tekrar dondurulur dedi.
Aslinda iyi mi kotu mu bilmiyorum. Isin madi tarafina donersek su ana kadar 10 bin harcadim. Simdi transfer icin anlatayim, her embryo basina dondurma cozme de 1500 tl alınıyor simdi 3 u cozulecek 4500 tl ediyor. tranfser ucreti 4000 tl etti 8500 kalan embriyo tekrar dondurma etti 10 bin tl ilaclar haric tabi. Ben ayni anda dondurulan iki embriyom cozulecek diye dusunmustum onlar transfer edilir diye. Sizce 1 gun beklemesi iyi mi cozulup hemen transfer edilse daha iyi olmaz mi. Bazen bosver ne giderse borc harc olur kafana takma diyorum bazende malum ozel ticarethane gibi isliyor acaba fazla para almak icin mi yapıyorlar diyorum.
kontrolden bugun geldim hastane cok kalabalikti. Dr umu 3 dakka gordum hemsireler ilgileniyor genelde. Soramadim bunlari.
Birde transfer gununden 3 gun sonra adet gunum normalde hic boyle transfer olan var mi?
Verilen ilaclar:
Estroferm
Crinone vajinal jel
Progeston 50 mg ampul
Cevaplar icin sağolun şimdiden, bana dua edin emi