Kendi soz ve bestelerini yazan ender kadın sanatcılardan Aydilge, ''Kendi Yoluma Gidiyorum'' adlı yeni albumunu yayınlamaya hazırlanıyor.
Ozellikle ''elalem ne der'' cekincesiyle hapsolunan sınırlara kafa tutan albumde, 11 yeni şarkı bulunuyor. Kadına ve erkeğe yonelik basmakalıp rolleri sorgulayan şarkıların yer aldığı albumde, Aydilge kendi yolundan şaşmadan, inandığı muziği yaratmayı hedefliyor.

Muzik camiasında birbirine benzeyen şarkılar ve sesler icerisinde ''kendi'' olarak kalmanın zor ama onurlu bir yolculuk olduğunu dile getiren sanatcının yeni klibi de albumle aynı ismi taşıyan ''Kendi Yoluma Gidiyorum'' adlı şarkısına cekiliyor.

Evlensem de Boyun Eğmem!

19 Haziran'da buyuk aşk yaşadığı keman sanatcısı Utku Barış Andac ile evlenecek olan sanatcı, evlilik kurumunu da eleştirmekten geri durmuyor. Ozellikle kadınların evlilik sonrası eşleri tarafından maruz kaldıkları baskılara parmak basan sanatcı, kadına ne yakışır, kadın hangi saatte nerede olmalı, nasıl davranmalı şeklindeki kalıplara şarkılarıyla karşı cıkıyor. ''Kendi Yoluma Gidiyorum'' Nisan sonunda raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Kaynak