Merhaba arkadaşlar. Henuz yeni toplayabildiğim sistemime yeni kasa aldım ve bunun incelemesini yapacağım. Urunu Hepsiburada.com uzerinden ininal kart ile aldım. Fiyatı kargo dahil 123 TL. Bu kasa uzun zamandır dikkatimi cekiyordu. Bende bir merakla sipariş ettim kasayı.

Urun teknik detayları;
MotherboardsATX/MINI ATX/MICRO ATX/MINI-ITXMaterialsSPCC+PLASTIC+RUBBER COATING(Panel thickness: 0.7mm)Dimension (LxWxH)472*210*454mmNet Weight5.1kg5.25" Drive Bays2 (all tool-free installation)3.5" Drive Bays4 (all tool-free installation)2.5" Drive Bays3 (all tool-free installation)I/O Panel1×USB3.0/1×USB2.0/Audio×1/Mic×1Expansion Slots7Cooling FansRear: 1 X 120mm LED fan;Rear: 1 X 120mm LED fan
Front: 1 X 120 mm LED fan
Optional
Top: 2 X 120mm
Side: 2 X 120mmPower Supply TypeATX PS2CPU Cooler Compatibility165mmVGA Compatibility310mm [TBODY] [/TBODY]
Urun: TESSERACT SW DEEPCOOL Cases
www.hepsiburada.com: Deep Cool Tesseract SW 1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1xMic Siyah ATX Fiyatı

Urun fotoğrafları

Urunun artıları:
Toz filtreleri 2 adet 12 cm mavi fan ile gelmesi ve 2 adet daha ust tarafa 12 cm fan takılabilmesi HDD ve SSD icin ayrı bolmelerinin olması Fiyatı cok uygun Kablo yonetimi olması 31 cm kadar ekran kartı takılabiliyor 165 cm işlemci soğutucu desteği Urunun tek eksik gorduğum yanı ise malzeme kalitesi biraz duşuk. 120 TL'ye bu kadar olur zaten. Ama sağlamlık konusunda ben yine de memnunum. İsteyenler gonul rahatlığı ile alabilirler. Beğenmeyen olursa kasayı iade edebilir. Sistemimi tam olarak toplamadığım icin montaj yapıp fotoğraf atamadım. Artık toplayınca atarım. Herkese iyi sosyaller.