Arkadaşlar urunu 1 aydır kullanıyorum. Resimlerini koyma fırsatım yok şu an. Zira zaten her yer yerde resimlerini bulabiliyorsunuz sanırım onemli olan objektif yorumlar.

Oncelikle artılarını sayayım.
***Gercekten sağlamlık hissi veriyor kulaklık. Oyle dandik, kırılacak bir mal kesinlikle değil.
***Kablosuz olduğundan dolayı kopma sorunları insanı korkutuyor olabilir ama 1 ayda 1 defa bile kopma sorunu yaşamadım. Gercekten bu konuda stabil bir urun.
***Kullanılan deri malzeme G930 da catlamalara ve yırtılmalara dayanıklı yapılmış. G35 gibi değil bu konuda da gonlunuz rahat olsun.
***Mikrofonu cok pratik. Yukarı kaldırınca ses karşıya gitmiyor. İndirince aynı şekilde devam ediyor. Ses iletim kalitesi gayet başarılı. Ayrıca mikrofon yekpare plastik gibi gorunebilir. Ama sağa sola kıvrılıyor. Ve sağlamlık hissi burada da devam ediyor.
***Kablosuz cekim gucunden cok memnun kaldım. 2 oda uzaktan algılıyor seste bir bozulma olmadan. Daha uzaktan deneme şansım olmadı.
***Bass lar kusursuza yakın diyebilirim. Gercekten kulaklık titriyor. Ki bass ayarları +10 a kadar acılıyor. Ben +3 te kullanıyorum. Bass larda genelde rastlanılan cızırtılı ses şu ana kadar hic olmadı ki sesi zorladığım anlar sıklıkla oldu. Seste ve bass larda bozulma olmuyor donanımsal olarak. Buna da emin olabilirsiniz.
***Surround kalitesinden memnun kaldım. Aman aman bir kalite mi diye sorarsanız, hayır, bir Razer değil. Bunu da aklınızdan cıkarmayın. Ama fiyatına gore iyi.
***Ses izolasyonu mukemmel. Cok memnun kaldım. Dışarı seslerı kulaklık kapalıyken bile ciddi oranda azaltıyor

Eksilerine gelecek olursak. Ki bence buralara dikkat etmeli almayı duşunenler.
***Oncelikle performans olarak fiyatını hak eden bir urun değil bence. Seste catallanmalar oluyor ozellikle oyunlarda cok denk geldiğim oldu. Değişik cızırtılar cıkıyor. Kulaklıktan kaynaklandığını duşunmuyorum hatta eminim. Cunku 2 adet Logitech G930 kullandım. İkisinde de aynı sorun olması imkansız. Logitech yazılımının sorunu diye duşunuyorum ama sonucta bu kullanıcıyı alakadar etmez aldığı verime bakar. Tabi şu da var, Logitech yazılım devi bir firma. Boyle bir sorun varsa ve tespit ettiklerinde boş durmazlar anında yazılımına guncelleme getirirler ve bu sorun ortadan kalkabilir.
Not: Fiyat/Performans urunu olmadığını soylememdeki en buyuk etken, yazılımdan olduğunu duşunduğum sorunlar ama bunu da belirtmek isterim. Bu sorun hallolursa urun fiyatını hak eden bir urun olur benim gozumde şahsen.
***Rahatlığa cok onem verenler biraz problem yaşar bu kulaklıkta. Oyle kafama takayım 5 6 saat cıkarmayayım diye duşunenler alırsa pişman olabilir. Ağır bir kulaklık olduğundan dolayı bir sure sonra kafada baskı yapıyor ve kulaklarımı şahsen benim 2 saatten sonra sıcaklık hissiyle rahatsız etti. Bunu da goz ardı etmesin almayı duşunenler. Rahatlığa cok onem verenler kesinlikle G430 a yonelmeli. G930 dan daha hafif ve kulak yerleri cidden bariz daha rahat. Ama bu demek olmuyor G930 rahatsız bir kulaklık. Ciddi anlamda uzun kullanımlara gelmez bu kulaklık onu soylemek istedim. Bence ortalama 2 saatten sonra bir 15 20 dakika dinlenme ihtiyacı yaratıyor. En sonda 10 uzerinden puan vereceğim ozelliklerine
***Ses seviyesi maksimumda bile aman aman denecek yukseklikte değil. G430 dan kesinlikle daha yuksek. Kullananlar varsa onun ile kıyaslayabilir. Ama bir Razor seviyesine cıkmıyor ses yuksekliğinde. Yine de istisna kullanıcılar dışında yani kulakları patlayana kadar muzik dinlemeyi seven kullanıcılar haric %100 ses seviyesine kadar cıkmadan kullanacağınıza emin olabilirsiniz.
***Beni cok rahatsız eden bir ozellik şu. Kulaklık kafaya kesinlikle hic tutunmuyor. Deri olmasının en kotu yanı bu olsa gerek. Bir bardak su icerken bile kafanın hafif bir geri hareketinde kulaklık geriye kacıyor tutmak gerekiyor. Bunu engellemek icin kafa bandı kısmını taa kafamızın ortasına kadar getirmek gerekiyor. O da kulak boşluğunun acısını bozuyor, izolasyonu azaltıyor.
***Seste kendi kendine yukselip alcalmalar oluyor. Bu şu yonden cok ilginc. Sorun kulaklıkta değil bundan cızırtılarda olduğu gibi eminim. Yine yazılımsal bir sorun...

Aklıma gelenler bunlar. Merak ettiğiniz bir şey olursa kulaklıkla alakalı, yorum olarak yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum. Ozenerek yazdım yorumlarımı da elimden geldiğince objektif yaptım. Umarım faydalı olur.