Tasarım:
Bilgisayarın karizmatik olduğunu duşunuyorum. Bilgisayarın faresi biraz sola alınsaydı daha iyi olurdu fakat hic sorun yaşamadım. Hoparlorler bilgisayarın altında duruyor, ust yuzune alınsaydı tasarımı bozabilirdi.
Ses:
Anlatacak kelime bulamıyorum, sesi o kadar iyi ki muzik yanınızda calınıyor gibi cok cok yuksek ses kalitesi var. Dolby® Advanced Audio™ 'lu stereo hoparlorleri ve AMD Radeon ™ R5 M230 2GB 3D'ye kadar grafik işlemcileri sayesinde, goz alıcı ve kesintisiz gorseller ile super bir kullanım sunuyor.
Performans:
En onemli konulardan biri işlemcisi Intel Core İ5 4210U, 4GB RAM ile desteklenmiş, ekran kartı ise AMD RADEON R5-M230, işlemcisi 1.7 MHz, Turbo Boost ile 2.7 MHz'e kadar cıkıyor, şunu onceden belirteyim MINECRAFT oyununda yuksek FPS almak istiyorsanız size gore FPS ortalaması ise normal oynayacaksanız rahatca 120 FPS'de alırsınız. Serverlarda değişebilir, ortalamasını alırsak 90-100 gibi. Euro Truck Simulator'da Full actım 90 FPS aldım, normal oyunlar icin yuksek derecede yeterli ve Windows 8.1 işletim sistemi var .
Pili cok iyi gidiyor ve ekran cok iyi.
Linki bu arkadaşlar: www.mediamarkt.com.tr: LENOVO G5070 59424325 15,6 inc Core i5-4210U 4 GB 500 GB + 8 GB SSD Windows 8.1 Notebook Siyah Notebook 1600 TL duşmuş koşun bence