Eklediğim resimler numune mousenin resimleridir.
Tasarım ve renk secenekleri.
Tasarımı bence gayet guzel şu anda sadece beyaz rengi var ve sadece beyaz rengi uretilecek belki siyah ve yeşil renkleride uretilebilir ve mousenin modiler olması gayet guzel ister delikli ister deliksiz kullanılabiliyor. Ağırlığı yaklaşık 80gr civarı bence hafif ama mouse modiler olmasa delikli olsaydı daha hafif olabilirdi derdim.

Kablo ve alıcı.
Kablosu 1.8 metre kumaş paracord bir kablo paracord olması gayet guzel Type-C ile şarj oluyor kablolu kullanıyor iken mouse şarj olabiliyor ve ister kablolu ister kablosuz kullanabilirsiniz bence bu gayet guzel USB alıcı olması 2.4 GHz wirless olması bence daha iyi bir takılma yok bluetooh olsaydı bir takılma ya da kopma olabilirdi cekim mesafesi ise yaklaşık 10 metre.

Tuşlar ve Switch'ler.
6 adet tuşu var altında'da bir Switch var bunu da sayarsak 7 adet olur Switch'lerinin ise Omer abi guzel olduğunu soyluyor Switch markasının şu anda hatırlamıyormuş ama benim tahminimce Omron ya da huano marka 20 ya da 50mn tıklama omrune sahiptir diye tahmin ediyorum.

Sensor.
Paw 3335 sensoru var ismi size duşuk gelmesin pmw 3389'a eş değer bir sensor paw 3335 pixart firması bu sensoru kablosuz mouseler icin geliştirmiş 400 IPS 40G ve 16 bin DPI.

Skates.
Skatesleri 2 adet ve ikisi de buyuk bence bu gayet guzel ve Omer abi skateslerin iyi kaydırdığını soyluyor skates sayısından ziyade skateslerin buyukluğu mouselerde daha onemli kaydırma acısından.

RGB.
Mousenin alt kısımında bir RGB şerit var bu şerit uzatılabilirdi scrool tuşu RGB logosuda RGB olucak buyuk ihtimal RGB'si cok guzel gorunuyor gibi Furylevel'ın soylediğine gorede cok guzel bir RGB'si var yazılımından RGB ayarları yapılır buyuk ihtimal.

Yazılım.

Urunun şu anda yazılımının resmi bende yok yazılım ile ilgili bir resim gelirse elime buraya ekleyeceğim. Am yazılımdan makro RGB DPI gibi coğu ayar yapılabilecek.

Eksileri.

Urunu kendim kullanmadığım icin tam bir eksi veremem ama ilk bakış eksilerimi vereyim.

RGB şerit biraz daha uzatılabilirdi.
Siyah renk seceneği olabilirdi.

Urun şu anda uretimde resimdeki urun numune urun fabrikadan cıkan urun daha farklı olabilir ama tamamen aynı olucakta kucuk farklılıklar olabilir.
Nisan ya da Haziran'da cıkması bekleniliyor. Tahmini fiyat 500 550 civarı olucak fazla gelebilir ama fazla değil bence bu ozelliklere gore normal bir fiyat rakipleri daha fazla fiyatlara sahip gibi paw 3335 sensore sahip mouseler 700TL'den başlıyor bildiğim kadarıyla.